Info

Inbegrepen bij jullie trouwreportage:

  • kennismakingsgesprek
  • sneak preview
  • alle bewerkte foto’s in hoge resolutie
  • een prachtig trouwalbum


Bruidsfotografie: een vak apart!

Op jullie trouwdag draait alles om echte emoties van echte mensen, vastgelegd door een vakkundige en ervaren fotograaf. De dag vast leggen zoals het is met al zijn mooie, kostbare, vrolijke en emotionele momenten. Pure momenten zonder daar iets aan te veranderen.

trouwreportage | © Debby Elemans PhotographyGeen gekunstelde toestanden in allerlei poses, maar een lekkere informele fotoshoot met ongedwongen en prachtige, stijlvolle foto’s. Het is belangrijk dat iedereen er plezier in heeft en zich op z’n gemak voelt: dat straalt er van af en dat zie je terug op de foto’s. Als jullie het leuk vinden maken we natuurlijk ook een serie locatiefoto’s. Verwacht dan niet een scala aan kant-en-klaar poses. We gaan er gewoon samen op uit om een serie mooie foto’s te maken. Ik zal heus wel af en toe iets regisseren tijdens de trouwreportage, maar het mooiste is als dat jullie tijd samen is van de dag. Lekker samen, elkaar bewonderen, knuffelen en diep in elkaars ogen kijken en dan vooral mij vergeten… Overigens, of je een serie foto’s op lokatie wilt beslissen jullie natuurlijk zelf.

Bij de borrel of het snijden van de taart draait het om de gezelligheid. Het is dan ook juist die sfeer waarvan jullie een leuke impressie willen hebben. Ook hier geldt dat iedereen gewoon ongekunsteld zichzelf mag zijn!


Werkwijze

Als jullie na het lezen en bekijken van mijn website interesse hebben, maken wij een afspraak om met elkaar kennis te maken. We bespreken jullie wensen en wellicht kan ik jullie nog tips geven bij de verdere invulling van de dag. Ik heb uiteraard een ruim aantal voorbeeld albums voor jullie om in te kijken.

Ik vind het heel belangrijk dat er een ‘klik’ is en dat moet voor jullie ook gelden. Per slot van rekening ben ik uiteindelijk langere tijd dicht bij jullie in de buurt en maak ik vele foto’s van jullie. Als deze ‘klik’ er is zie je dat ook terug in de foto’s. Als jullie een reportage keuze hebben gemaakt en de afgesproken datum is vastgelegd, ontvangen jullie hiervan een opdrachtbevestiging via email of post. Hierin staat omschreven voor welke reportage jullie gekozen hebben en welke afspraken er met jullie zijn gemaakt.

Ca twee weken van te voren neem ik contact met jullie op om eventuele wijzigingen en het eventuele draaiboek nog even door te nemen. Ik mail jullie dan ook de factuur met het verzoek om het afgesproken bedrag over te maken op mijn bankrekeningnummer.

Op jullie grote dag zelf sta ik helemaal tot jullie beschikking en doe ik mijn uiterste best om mee te werken aan de mooiste dag van jullie leven. Na jullie trouwdag gaan jullie waarschijnlijk heerlijk op huwelijksreis en ga ik hard aan het werk met jullie foto’s en/of trouwalbum. Natuurlijk snap ik dat jullie zo lang niet kunnen wachten en zal daarom binnen 24 uur na jullie trouwen een foto als teaser  op Facebook plaatsen! Jullie blog met de eerste preview volgt daarna binnen ca 2 weken. Voor de door jullie gekozen reportage zal ik meer dan genoeg opnames maken, en hier vervolgens een selectie uit maken. Deze zijn op kleur, contrast etc gecontroleerd en/of gecorrigeerd.


Alle foto’s!

Jullie krijgen deze foto’s van hoge kwaliteit (hoge resolutie) ongeveer binnen 6 weken na jullie huwelijksdag door deze eenvoudigweg te downloaden via jullie beveiligde gallery. Dit is iets wat niet vaak voorkomt. Je zit dus niet vast om via mij dure afdrukken en canvassen te bestellen, maar de mogelijkheid om je foto’s zo vaak en zo groot mogelijk af te drukken als je wilt. Ook het publiceren van jullie foto’s via sociale media op internet (LinkedIn, Facebook, twitter, Instagram etc) is gewoon toegestaan. De enige voorwaarde die ik hieraan stel is dat jullie hiervoor de foto’s met logo hiervoor gebruiken of de credits erbij vermelden.

Jullie trouwdag is uniek. Willen jullie meer of minder uren fotografie? Welke reportage jullie ook kiezen, jullie ontvangen hier een prachtig album bij!


Upgrade album

Willen jullie toch een groter album ipv het standaard album wat jullie van mij krijgen? Dat kan! In de studio zijn diverse demo modellen aanwezig.

trouwreportage | © Debby Elemans Photography

Menu