LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

september 24, 2015

Beautiful Brides…….| Marjon & Sisela

Trouwen in het Arsenaal | Nieuwpoort

Beautiful Brides…….| Marjon & Sisela

 

Ik ken Marjon nu zo’n 6 jaar en zij roept al jaren, nou ja eigenlijk sinds ze haar ware Sisela in haar hart heeft gesloten, dat ik haar trouwfotograaf moest worden. Na een super super super romantisch aanzoek door Sisela in Brugge kon er een datum geprikt worden. Marjon liet mij mijn agenda pakken en opnoemen wanneer ik nog vrij was. Wat een geweldige eer om hun datum te mogen bepalen;-) !


Na een hele regenachtige week sloeg de twijfel wel een beetje toe bij de meiden…zou het wel droog blijven??? Ik moest Marjon beloven dat ik het zonnetje uit Mallorca mee zou nemen, tja dat kun je toch niet weigeren….. Een prachtige, stralende dag zou het dus worden!


Afgelopen vrijdag reed ik dus vroeg naar Alblasserdam, waar Sisela in hun huis onder handen werd genomen door haarstyliste Xandra en visagiste Susanne. Extra vroeg, want 2 bruidjes betekent dubbel werk. Een korte demo dicht veteren van de fantastische fuchsia jurk (raad eens wat het kleurthema van vandaag was?), werd nog snel even door broerlief op YouTube opgezocht en het duo list en bedrog Xandra & Suus vertrok naar Marjon. Vakkundig werd Sisela vervolgens door mama onder handen genomen, laat dat maar aan moeders over. Ik kon hierna met een gerust hart naar Marjon in Bleskensgraaf, waar zij in het ouderlijk huis al zat te wachten. Gelach, muziek en een hoop gezelligheid kwam uit een raam op de eerste verdieping zetten…het was niet echt moeilijk om de weg in deze prachtige woning te vinden naar de dames.


Een tweede bakje koffie, hoe lekker als je zo fijn op allebei de adressen ontvangen wordt, ook nog een stroopwafeltje en lekker keutelen met de detailfoto’s. Ik hou ervan.


Nadat Marjon haar prachtige jurk aangetrokken had, was het tijd voor het ophaalmoment. Sisela werd door mijn liefst 2 chauffeurs gebracht, de broer van Marjon en haar eigen broer bleken echte gentlemen.  We maakten vervolgens foto’s in de mooie tuin en onderweg naar De Limonadefabriek in Streefkerk hadden we nog wat mooie stops. In De Limonadefabriek aten we een heerlijke lunch en dronken een lekker glaasje. Met een vol buikje, de dames iets minder want zo’n jurk zit best strak, maakten we nog wat foto’s om het restaurant heen en was het de hoogste tijd om richting Het Arsenaal in Nieuwpoort te vertrekken voor het jawoord. Een prachtig gezelschap wachtte de dames op voor de plechtigheid. Na het jawoord verraste Marjon het hele gezelschap met haar prachtige stem toen zij Sisela toe zong. Houd het dan maar droog!

Na afloop maakten we nog wat foto’s in de tuin en reden we naar De Portier in Alblasserdam voor een walkin’ diner en het feest.


Wat een heerlijk, geweldig gezelschap was dit met lieve ouders, oma en wat heb ik fantastisch samengewerkt met de meiden, de broers en Marc de ceremoniemeester. Dank jullie wel allemaal en Marjon & Sisela….U2 ROCK!

~

Visagie:

Le Chic Visagie & Hairstyling

Haar:

Xandra Styling

Locaties:

Het Arsenaal | Nieuwpoort

De Limonadefabriek | Streefkerk

De Portier | Alblasserdam

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography