januari 11, 2018

Blush is the New Black

Nieuws

Blog 1 interieur

Blush is the New Black

Wat hebben wij ons in spannende en vooral creatieve tijden gestort!

Alles op de schop, wat houden we en waar nemen we afscheid van? Twee fotografen die elkaar gevonden hebben en een nieuw project starten. De serieuze zaken zoals bank, belasting en kamer van koophandel moeten geregeld worden en liefst zo snel mogelijk. Een nieuwe website maken, deze voorzien van nieuwe informatie en foto’s en natuurlijk ook de studio die aangepakt moet worden.

Eerst maar eens brainstormen….wij zeggen: lang leve Pinterest! Borden vol gevuld met de Do en Don’ts en snel, heel snel waren wij het eens.

Madame Coco: de naam die staat voor modern en elegant. Nadat je de naam hebt gevonden kun je eigenlijk pas echt verder. Je krijgt ideeen over de huisstijl. De naam mengt zich met kleur, lettertype opmaak en interieur. De website krijgt vorm en zo fijn om te zien hoe onze stijlen elkaar feilloos versterken.

De studio krijgt binnenkort ook een totale metamorfose: Blush is the new black! Ontwerpen, slopen, verven, inrichten. Het wordt een plaats waar het bruist van de energie en waar kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel staan. Om alvast een idee te krijgen van onze wensen hebben we een paar Pinterest foto’s als klein tipje van de sluier voor jullie;-)


Jullie zijn meer dan van harte welkom!

[pp_gallery id=”13049″ style-id=”c451a90f-bacc-4d3e-b2ee-3f13d18e2058″] 

LOOKBOOK