COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

oktober 11, 2020

Boudoir Testimonial

Boudoir

Het is alweer een paar maandjes geleden dat wij deze prachtige review ontvingen, maar we willen hem toch graag delen met jullie:-)

Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen: wat was de boudoir fotoshoot een onwijs geweldige ervaring om te doen! Het is toch spannend om jezelf letterlijk en figuurlijk bloot te geven voor de camera, maar je wordt door de dames al gelijk bij binnenkomst op je gemak gesteld en ze nemen ook de tijd voor je. Als eerste werd ik prachtig opgemaakt en mijn haar mooi gemaakt door Anouk. Vervolgens kon ik mijn gekozen lingerie setjes uithangen en ging ik mij omkleden voor de shoot. Ik had verwacht dat het wat ongemakkelijk zou zijn, maar dit was het verre van. De dames zorgen voor een hele comfortabele sfeer in de studio waardoor ik eigenlijk vanzelf los kwam en kon genieten van de geweldige fotoshoot.

Tijdens de shoot was de uitleg over de poses duidelijk waardoor het allemaal soepel verliep. Verder is het tijdens de fotoshoot vooral ook heel gezellig. Na een aantal dagen kreeg ik de preview van mijn foto’s en wat waren die waanzinnig om te zien! Die foto’s waren nog onbewerkt, maar waren al een goede boost voor je zelfvertrouwen en laten al zien dat je trots mag zijn op je lichaam.

Van de week heb ik de uitgekozen foto’s bewerkt terug gekregen, maar het is niet overdreven bewerkt dat je je eigen lichaam niet meer terug herkent. Ik ben echt super blij met het eind resultaat en kan dan ook niet wachten om het foto album cadeau te doen voor de bruiloft aan de mijn toekomstige man. Eigenlijk zou iedere vrouw dit een keer in haar leven gedaan moeten hebben, het is echt een geweldige ervaring!

Liefs, D.

Visagie & Haarstyling by Anouk | Noukstyle

error: © Debby Elemans Photography