COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

januari 9, 2022

Boudoir testimonial

Boudoir

“Een boudoir fotoshoot had ik een paar maanden geleden nog nooit over gehoord. Tot ik iets voorbij zag komen op facebook, mijn interesse was meteen gewekt. Een beetje gekeken bij een aantal verschillende fotografen en daar kwam ik een hele mooie foto gemaakt door Debby tegen. Eigenlijk meteen contact met haar gezocht. Haar enthousiasme door de telefoon haalde mijn laatste stukje onzekerheid weg en daar kwam een heerlijk bruisend gevoel voor terug. Ja bij haar moet ik zijn, je hoort gewoon aan Debby haar stem dat zij dit zelf ook geweldig vind om te doen!! En daar kon ik nog een paar weekjes van genieten voor het zover was.

boudoir

Via de mail nog een duidelijke brochure van Debby ontvangen met een aantal handige tips. Met een tas vol met van alles kwam ik aan bij studio en maakte meteen kennis met Debby en haar visagiste Evelien. Wat een heerlijk stel enthousiaste meiden. Plaats genomen in de make-up stoel, mijn haar werd vakkundig in de krul gedraaid en ik werd helemaal blij van de make-up. Echt een aanrader om je haar en make-up door Evelien te laten verzorgen, geeft je een extra boost voor de gehele dag.

Ook na de shoot loop je lekker blij rond en geniet je van je spiegelbeeld. Debby liet tijdens de fotoshoot zien wat zij vanuit haar point of view zag en dat maakt je toch wel heel nieuwsgierig naar het resultaat. Ik was ontzettend verrast dat het zo veel mooie foto’s zijn, ben er helemaal gelukkig mee!! En toen had ik het echte eindresultaat, een upgrade van al een heel mooi album nog niet eens gezien.

Wat ik geweldig vind is dat Debby alle onbewerkte foto’s toont.

Geweldig om uit een groot aantal foto’s al je favorieten te kunnen kiezen.

Ik raad dit echt iedere vrouw aan het geeft zo’n geweldig leuk gevoel vanaf het moment dat je een boeking met Debby heb staan tot de dag van de boudoirshoot zelf. En uiteraard het bekijken van de foto’s en vol verwachting wachten tot je het eindresultaat in handen hebt!! En dan heb je voor eeuwig een blijvende herinnering en bewijs aan jezelf hoe mooi je bent!! Debby jij laat als geen ander zien en voelen hoe mooi degene voor je camera is.

Super bedankt voor deze fantastische ervaring!

Brenda

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography