COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juli 8, 2020

Boudoir Testimonial

Boudoir

Pas geleden stond Tanisha voor onze camera, van haar man had zij een boudoirshoot cadeau gekregen en wat had hij dat goed ingeschat! Haar ervaring delen we graag met jullie;-)
Boudoir testimonial | © Debby Elemans Photography

“Van binnenkomst tot de deur uitstappen was één en al fantastisch, heerlijk, gezellig, warm en vooral heel fijn. De dames laten je volledig op je gemak voelen en stralen zo’n positieve vibe uit dat het enige wat je kan doen is lachen en genieten.

De boudoirshoot was een onwijs gave ervaring en het resultaat mag er wezen, wauw dat ik er zo uit kon zien. Niet te geloven, het maakte het kiezen ook zeer lastig en heb daarom lekker extra foto’s besteld. Daar was mijn man ook erg blij mee, die mij deze fantastische ervaring cadeau heeft gedaan.

Voor iedere vrouw raad ik een boudoir shoot 100% aan, dit is een ervaring die je mee moet maken. Zo ontzettend goed voor je zelfvertrouwen en wie wil er nou niet een volledig verzorgde dag waarbij jij in het middelpunt staat. Het moment dat ik de deur verliet voelde ik mij zo energiek en zen, dit zou ik iedere maand willen ervaren.

Lieve Debby, Anouk en stagiaire Rochelle onwijs bedankt voor deze onvergetelijke ervaring, dit zal ik altijd bij me dragen!”

Liefs,

Tanisha

Visagie & Haarstyling by Anouk | NoukStyle

error: © Debby Elemans Photography