LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

september 13, 2014

Bruidsfotografie Arthur & Samantha | Breda

Bruidsfotografie | © Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie Arthur & Samantha | Breda

Ok….van 04:00 uur tot 06:00 uur wakker liggen, nog net dat rotuurtje in slaap vallen, bij het afrijden van de oprit in de bocht twee blauwe papiercontainers meenemen en een geplande wegafsluiting missen….mijn dagen zijn weleens beter begonnen;-) 

Veilig aangekomen in Breda, ontmoette ik Samantha in Hotel Princeville, waar zij al helemaal klaar stond om opgehaald te worden door Arthur. Keurig op tijd meldde hij zich op het afgesproken tijdstip in de hal en vertrokken we nog net op tijd voordat de weg naar het hotel werd afgesloten door politiemotoren voor een of ander evenement.

We maakten de eerste foto’s in het Liesbosch, vlakbij De Boswachter. Prachtig zonlicht wat door de bomen heen scheen en een verliefd koppel voor je camera, wat wil je nog meer als bruidsfotograaf? Mijn dag werd steeds beter. Na het groen wilden Arthur en Samantha ook nog wat foto’s in het centrum van Breda maken. Dat deden we bij het Begijnhof en aten daarna een heerlijk broodje.

Weer een beetje bijgekomen en lekker ontspannen liepen we het laatste stukje terug naar de auto om het bruidspaar af te zetten aan de kade. Als verrassing voor hun daggasten kwamen zij vervolgens per boot aan bij een uniek pand aan de Haven in Breda, de oude Bierbrouwerij Binnen!

De ceremonie vond plaats op de bovenste verdieping van het pand, een lastige, krappe ruimte om te fotograferen, maar zo prachtig! Na de plechtigheid werd de taart aangesneden en van de cakepops gesnoept. De groepsfoto’s maakten we voor het pand en ach ja, waarom dan ook niet meteen het boeket weggooien midden in de winkelstraat;-) Vanaf half zes was het walking diner, en kreeg ik ook nog even een heerlijk bordje pasta voordat ik terug reisde naar huis……

~

Credits:

Uitnodigingen: Kaartopmaat.nl
Ringen: Albers juweliers Breda, Christian Bauer
Kleding beide: Le Chapeau, Antwerpen
Haar & Make-up: Angela’s Hairvision
Bloemen: Koningskruid, Roosendaal en op locatie Le chic bloemenatelier, Dongen
Taart & Cakepops: tante Plomm, Breda
Locatie: Binnen, Breda

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography