september 4, 2014

Bruidsfotografie Chris en Marjolein | Papendrecht – Zwijndrecht

Blog Wedding

Bruidsfotografie Chris & Marjolein | © Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie Chris en Marjolein | Papendrecht – Zwijndrecht

Een bruidspaar moet wel heel leuk zijn om hun bruiloft vast te leggen midden in je vakantie…….collega Chris & Marjolein wilden graag dat ik hun foto’s maakte en daar zeg je dan toch geen nee tegen? Begin vorig jaar stond Chris al te trappelen om Marjolein ten huwelijk te vragen, maar eerst moest papa Stef Hoogland nog toestemming geven. Uiteraard deed hij dat, niet omdat hij zijn dochter weg wilde geven maar omdat hij Chris graag als zoon erbij kreeg zoals hij het later op de dag in zijn speech zo mooi verwoordde.

Mijn dag begon in het ouderlijk huis van Marjolein, waar alles op rolletjes verliep, er in het geheel geen sprake van stress was, iemand zijn teennageltjes nog wilde knippen en er gelukkig pleisters in de buurt waren en Chris een bakkie zwart kreeg bij de voordeur omdat Marjolein 5 minuutjes later naar beneden kwam;-)
Na de eerste kus togen we naar de Merwelanden met chauffeur en getuige Serge in zijn Porsche. Een niet alledaags gezicht, hetgeen de caravanmeneer ook vond toen hij -tuurlijk, heel attent- aangesproken werd door Serge op zijn niet kapotte achterlicht en meneer al zijn vechtkunsten al snel aan het doornemen was. Snel maar verder gereden, want Drunense toestanden met vechtende bruidsgasten daar was het nog te vroeg voor.
De foto’s maakten we oa in het bijzijn van Scott, het hondje van C&M en de collega’s van Chris op de motor: Hendrik & Hugo. Beetje jammer dat de weg naar de afgesproken plaats afgesloten was, maar beide mannen lieten zich niet uit het veld slaan en kwamen naar ons toe om zich met motor en bruidspaar nog even te vereeuwigen.

Een snel broodje, een slok water en een smintje en hup naar het gemeentehuis van Papendrecht. Onder politiebegeleiding met zwaailicht en sirene werd het stel voorgereden en welkom geheten door alle daggasten.

Beetje jammer dat mijn kappie open kennelijk net die ene storing in de 10 jaar moest vertonen en vond dat het parkeerplekje dan maar op de stoep volstond. Gelukkig had Dennis snel de oplossing en werd het en en een blauwe schijf, en een vergunning en een geel briefje;-)

Na de plechtigheid (yes…. man en vrouw!) was de chagrijn bij de Peugeot kennelijk over en deed alles het weer. Op naar de receptie bij Il Mercato dus! Op een zonovergoten terras genoten we cola, koffie (helaas de wijn pas weer in Ouddorp) en natuurlijk heerlijke stukjes pizza. Rond half vijf reden we naar het ARA hotel in Zwijndrecht voor de groepsfoto’s en het diner. Mijn taak zat er na het voorgerecht op, maar mijn wijntje stond koud. Op naar de kust dus, batterijtjes opladen voor de mooie dag van Roelof en Iris morgen (want als je er 1 doet, kun je er ook 2 doen….of 3).

Chris en Marjolein, alle goeds en geluk voor de toekomst gewenst en wat fijn dat ik er vandaag bij mocht zijn!

~

Credits:

uitnodigingen: le chic cards
ringen: Taco van der Kamp
kleding bruidegom: Roka Rotterdam
kleding bruid: Jenny’s bruidsmode te Rijen
make up: Cheyenne Hoekstra
Haar: kapsalon Dolly’s
bloemen: in’t onderhuis te Bleskensgraaf Ca
taart: taartgeheim te Oud-Beijerland
locaties: gemeentehuis Papendrecht/ Il Mercato Papendrecht/ ARA hotel Zwijndrecht
Dj: DJ Ludo

Bruidsfotografie Chris & Marjolein | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Chris & Marjolein | © Debby Elemans Photography

ADD A COMMENT

Wat hebben wij een geweldige dag gehad zeg. De foto’s spreken voor zich.
ze zijn echt geweldig. Debby, wat ben jij een vakvrouw zeg en bovenal een topwijf!
Wij hebben er zo van genoten, alles was zo ontspannen en relaxt.

dit voorproefje maakt ons zo nieuwsgierig naar de rest.

Chris en Marjolein

LOOKBOOK