LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juli 1, 2014

Bruidsfotografie Danny & Jose | Sliedrecht eo

Bruidsfotografie Danny & Jose | Sliedrecht eo

Elke 6 weken zien we elkaar als ik onder handen word genomen door Corrie…..hoe leuk en wat een eer dus dat ik het huwelijk van kapster Jose mocht vastleggen afgelopen vrijdag!

Danny & Jose hebben al twee prachtkindjes en wilden het nu nog officiëler maken. Zij waren enkele maanden geleden al samen met Yenthe en Noud in mijn studio voor de fotosessie van hun trouwkaart en toen had Yenthe er niet zo veel zin in. Wat een prinsessenjurk op zo’n feestdag dan toch verschil kan maken!

Rond 11 uur was ik bij Jose, lekker uitgeslapen kwam ik binnen en zag Corrie al druk in de weer……het was duidelijk dat de vaart er in zat.

Ok, jammer dat ik geen foto kon maken van de krullers die tijdens de snoekduik van Corrie door de lucht vlogen, maar misschien was dat maar goed ook. Beide moeders hielpen Jose met het aantrekken van haar jurk en na een paar keer knipperen stond Danny al met zijn ronkende trouwauto voor de deur. Na een korte begroeting gingen we op pad voor de foto’s. Enne….als je pech hebt…dan maar meteen aan het begin van de dag. Something borrowed is natuurlijk prima, maar niet als datgene tegen de zonneklep aanstoot en kapot gaat. Zo kon het dus gebeuren dat Danny een klein sneetje in zijn voorhoofd had van de eerdere begroeting met de tiara en de zonneklep maakte het af. Het puntje bleek gebroken en niet meer te lijmen.

Wat is het dan toch prettig om in een dorpje te wonen en dat daar niet alleen een goede bakker zit, maar ook de bruidswinkel waar je je jurk hebt gekocht. De eigenaresse van La Romance verblikte en verbloosde niet, schoof er een nieuwe tiara in met behulp van de plaatselijke kapster van Europa Hairstyling en hup we konden weer verder!

De rest van de foto’s maakten we bij de schoonouders van Jose’s zus, wat een prachtig stuk tuin/erf direct aan de Graafstroom. Een fantastisch zonnetje, een boerenbedrijf en luchtige kleding: inderdaad de dazen hadden het ook door. Opbrengst: Jose 1, Debby 2;-) Maar…..ook hier liet dappere Jose zich niet zomaar uit het veld slaan: ook de drogist werd snel bezocht voor wat verkoelende zalf. Ja je moet wat overhebben voor je foto’s toch?

Bij thuiskomst aten we een broodje en vertrokken na enige tijd naar het oude stadhuis van Sliedrecht voor de plechtigheid. Na afloop knalden er een stuk of duizend snippers via de ramen het gebouw in -ik ben bang dat het daar binnenkort ook niet meer mag- en vertrokken we naar De Til in Giessenburg voor de taart en het buffet. Onderweg kon ik nog even snel een nieuw binnengekomen objectief ophalen (altijd leuk om meteen te kunnen gebruiken of ben ik de enige die zo ongeduldig is?). Na het aansnijden van de bruidstaart wilde Jose heeeeel even op die bank zitten die er zo geweldig uitnodigend uitzag. Je zit wel apart  hoor Jose. Gelukkig werd het buffet al snel geopend en konden we een heerlijk hapje eten.

De rest van het programma voltrok zich zonder mij, maar met een heerlijk volgegeten buikje toog ik richting Zeeland om weekend te vieren.

Danny, Jose, Jenthe en Noud, veel geluk gewenst!

~

Credits:

Danny’s Pak : Klein sliedrecht www.kleinkleding.nl
Schoenen: van mourik www.vanmouriksliedrecht.nl

Jose ’s jurk schoenen en sieraden: bruidsboutique La Romance www.la-romance.nl

Ringen : juwelier Alblas in sliedrecht.

Kleding bruidsmeisjes: www.d-moda.nl

Haar: corrie den ouden www.haarstudiocorrie.nl

Make-up: manuela de bruijn

Bruidsboeket : schoonmoeder Pieta van Vuuren

Ceremoniemeester: Teunis Oskam

Bruidsfotografie Danny & Jose | © Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie Danny & Jose | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Danny & Jose | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Danny & Jose | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Danny & Jose | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Danny & Jose | © Debby Elemans Photography

 

 

 

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK