LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

mei 30, 2015

Bruidsfotografie Hotel New York | Ubbo & Manon

Bruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie Hotel New York | Ubbo & Manon


Soms heb je van die momenten dat je denkt NEEEEEE. Dat overkwam mij in elk geval toen ik een aanvraag voor Mallorca kreeg en ik al twee bruiloften in NL had staan. Eerlijk is eerlijk, heeeeel eventjes schoot het door mijn hoofd om een collega fotograaf te vragen deze in NL over te nemen, maar dat is tegen mijn principes. En gelukkig maar! Wat was het leuk met Ubbo en Manon!!!! Lieve Sket en Anouk van One Life Film zouden hun huwelijk op 30 mei gaan vastleggen en het geweldige bruidspaar zocht nog een fotograaf.

Kijk, als je het niet erg vindt dat de videografen en fotograaf het te leuk hebben met elkaar dan is het dus snel geregeld.


Een megaleuk programma zou het worden: aankomst met alle daggasten bij Ubbo & Manon en hun drie prachtige kindjes thuis, een paar gaatjes in de riem van solidaire -ik-eet-ook-niets-Ubbo erbij, vertrek met een gereserveerde tram vanuit Schiebroek naar de Veerhaven, met de watertaxi van Hotel NY naar de overkant, wat foto’s maken in de tuin en de Kop van Zuid, de plechtigheid en diner in Hotel NY en daarna per watertaxi naar Grand Cafe Prachtig weer aan de andere kant van het water. Je kunt niet zeggen dat ze niet origineel zijn die twee!


Hoe leuk was het dan ook om met het hele gezelschap, een accordionspelende moeder, lekkere broodjes, een kus op het Hofplein (om de eerste kus daar van 15 jr geleden te vieren!), per boot aan te komen aan de overkant bij Hotel NY. We maakten daar een paar foto’s en Ubbo & Manon hingen samen met de kids een speciaal voor de gelegenheid gegraveerd slotje op de brug naar Katendrecht. Hopelijk duurt het nog heel lang voor de gemeente hier besluit dat het niet meer mag zoals in Parijs;-)


De ceremonie vond plaats in de Balszaal, een heus Shanty koor met de oom van Manon stond als verrassing buiten te spelen en de prachtige zon maakte het feest compleet. Natuurlijk namen we weer wat foto’s en vertrokken toen naar binnen voor de borrel en de lekkere hapjes. Na de receptie werd het diner in de Bibliotheekzaal geserveerd en draaide mijn camera overuren door alle mooie speeches en ontroerende momenten. Een genot om naar te luisteren!


Na het diner vertrok het gezelschap wederom per watertaxi in een mooi avondzonnetje naar Prachtig, als opening werd de Same Day Edit film van OneLifeFilm getoond. Kijk, Sket zie ik aan het werk, maar Anouk werkt zich een slag in de rondte achter de schermen….hoe ze het doet ik weet het niet, maar Anouk bleek er weer een geweldig ontroerend document van gemaakt te hebben!

~

Credits:


Trouwkaart: eigen ontwerp.
Ringen; Diamond Point, www.diamondpoint.nl. 123 Gold, www.123gold.nl
Vervoer: tramlijn 10, www.lijn10.nl, watertaxi, www.watertaxirotterdam.nl
Kleding Ubbo: Roka, www.roka.nl
Jurk en schoenen: Covers Utrecht, www.covers.nl
Haar en make up: Hella Leendertz, Toetebelle
Bloemen: Sjerp,  www.bloemsierkunstsjerp.nl
Locaties en catering: Hotel New York, www.hotelnewyork.nl, Grand café Prachtig, www.prachtigrotterdam.nl
Videograaf: One Life Film, www.onelifefilm.nl
Muziek: Pieter van Houte, www.knarsetand.nl

Bruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans Photography
Bruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans Photography
Bruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans PhotographyBruidsfotografie Hotel New York | © Debby Elemans Photography

REACTIE ACHTERLATEN?

Lieve Debby,
Dank voor deze geweldige foto’s. We zijn zo blij met het resultaat!
Het was niet alleen erg gezellig met jou erbij, je hebt ook nog eens een super waardevolle herinnering voor ons gemaakt, dank!
Ubbo en Manon

Je bent weer beter geworden Debs x

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography