LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

mei 14, 2015

Bruidsfotografie Maurice & Jose | Dordrecht


Bruidsfotografie Maurice & Jose | © Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie

Maurice & Jose | Dordrecht


Als de dag van gisteren herinner ik me de vraag van Maurice in 1 van onze nachtdiensten samen…. “Debby, Jose en ik gaan trouwen, je bent toch nog wel beschikbaar?” Eh nou…..wanneer hij ging trouwen?
In mei? Oei. Lastig. Snel even kijken op de website bij de beschikbaarheidskalender! Alsof het zo had moeten zijn: alle vrijdagen rood bezet maar vrijdag 8 mei was nog vrij!

En nog leuker, mijn visagiste Susanne Mol bleek ook nog beschikbaar….


Zo stond ik (hahaha pech voor Suus want die moest wel vroeg op) in een mooi ochtendzonnetje voor de deur van het ouderlijk huis van Jose. Die bleek al prachtig opgemaakt en gekapt door Susanne en Petra en was al helemaal klaar voor de dag.

Wat later arriveerde Maurice en konden we ontbijten met de zelfgebakken taart van Jose!

 
Met zo’n relaxed programma kun je toch alleen maar met een glimlach vertrekken om de foto’s te gaan maken? Dat deden we dus bij De Grote Kerk van Dordrecht, De Kuipershaven en bij Bellevue/Groothoofd. Een weekje eerder stond ik daar in mijn andere pakje en was het daar ietsje drukker trouwens;-)


Lopen in het stadje waar je veel werkt is al geweldig, nog leuker zijn de mensen die je tegenkomt….. Ik weet het: het is een bruidsreportage maar ik kan zo blij worden van de dingen eromheen: een blind hondje in de kinderwagen, de vader van Suus die ons op een bankje aan het beloeren is, de hulpvaardige vrouwtjes want die sluier mag je toch niet zelf dragen, dat terrasje met dat lekkere wijntje en genietende mensen, maar ook de collega’s die spontaan even voorbij komen fietsen en het boeket wel even achterop binden.


Love my job(s)!


Na de foto’s vertrokken we naar Hotel ARA in Zwijndrecht voor het diner. Hierna was het tijd voor het jawoord in de oude -bomvolle- trouwzaal het oude stadhuis van Dordrecht, waar een mooie kaars de afwezigheid van Maurices geliefde vader symboliseerde.


Na de ceremonie, DE kus, de groepsfoto’s en heel veel kusjes om gedag te zeggen, vertrok het gezelschap weer terug naar Zwijndrecht voor het grote feest! Susanne en ik waren van harte welkom om mee te feesten, hoe lief ook, maar er kon nog net een wijntje en 3 bitterballen pp bij Grandcafe Boekmans in voor we als een blok in slaap vielen…….


~

Credits:


Uitnodigingen: Morks drukkerij
Ringen: Juwelier Serkei
Kleding bruid: Moeder van de bruid
Kleding bruidegom: Voorwinden ’s Gravendeel
Haar bruid: Petra Abramse
Make-up: Le Chic Visagie & Haarstyling
Bloemen: Bloemsierkunst Erica
Versiering: Bruid en moeder van de bruid
Muziek: DJ company
Locatie pechtigheid: Stadhuis Dordrecht
Ambtenaar: Nelleke de Smoker
Locatie feest: Hotel Ara, Zwijndrecht
Ceremoniemeester: Cora Hageman – Van den Berg

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK