LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

april 9, 2015

Bruidsfotografie Philip & Marielle | Gorinchem

Bruidsfotografie Philip & Marielle | Gorinchem


Trouwen met je grote liefde als het weerbericht een 10 aangeeft…wie wil dat nou niet??


Philip en Marielle trouwden gisteren in mijn geboortestadje en deden dit ten overstaan van hun lieve familie en vrienden.

Mijn dag begon al vroeg bij het ouderlijk huis van Marielle, waar zij al heerlijk relaxed klaar bleek….alleen de jurk met de vele knoopjes hing nog te wachten. Na de haaknaald en  1000 knoopjes belde Philip een klein half uurtje later aan in zijn origineel beige kleurige pak. Zoveel origineler deze kleur inderdaad Philip en hoe prachtig bleek je te matchen met je mooie bruid!


Dit lieve stel begreep het. Een rustig programma met zelfs nog even ruimte voor de bruidegom om met een kopje koffie bij te komen van zijn entree. Na het heerlijke kopje koffie vertrokken we voor de foto’s en maakten deze onder andere op de stadswallen, achter het station (het Orakellaantje) en het Dalempoortje. De stadswal bleek echt prachtig zonlicht te hebben en het Orakellaantje riep meteen allerlei herinneringen op aan de vele kilometers die ik daar op mijn gympies naar het station liep om naar school te gaan…. Prachtige leilinden aan weerszijden van het laantje. Ik had toen niet kunnen bedenken dat ik daar ooit van zou genieten;-)


Na de fotosessie hadden we een korte lunch en vertrokken we  naar het oude stadhuis van Gorinchem. Voor mij bijna 14 jaar geleden dat ik daar op het balkon stond, altijd zo leuk om daar weer te zijn!


Vervolgens vertrokken we naar Bianca den Breejen van De Hipper om daar de bruidstaart aan te snijden en de groepsfoto’s in het lekkere voorjaarszonnetje te maken. Ceremoniemeester Willemijn bleek een waar talent in het bij elkaar verzamelen van de daggasten, zodat we in sneltreinvaart het programma afwerkten om op tijd in het kerkje van Dalem te arriveren voor de kerkelijke inzegening van het huwelijk.


Na de mooie dienst reden we terug naar Gorinchem waar Bianca, Kristel en hun geweldige team inmiddels een heerlijk buffet klaar had staan. Tijdens het eten werd het stel verrast met foto’s waar zij zelf het bestaan allang niet meer van wisten, hilarisch voor de rest en gezellig was het wel…..!

Na het buffet en een lekker ijsje uit een echte ijscokar was het tijd voor de feestgasten…..ik zou bijna twijfelen of iedereen vrij was de volgende dag, maar kennelijk wilde niemand dit feestje missen!

Lieve Philip & Marielle, ik had beloofd de preview deze avond jullie te laten zien en dat is na heel hard werken nog net gelukt. Geniet er net zo van als van jullie mooie dag en alle goeds voor de toekomst gewenst!

~

Credits:

Pak en schoenen Philip: Roka Tilburg (www.roka.nl)
Manchetknopen: Ken de Koning
Jurk en schoenen Marielle: Bruidspaleis Rotterdam (www.bruidspaleis.nl)
Make-up en haar: Wilma Bonninga (www.wilmavisagie.nl)
Bloemen: Green Impulse (www.green-impulse.nl)
Taart: Sweet Ima (www.sweetima.nl)
Locatie en catering: Hipper (www.hipperendenieuwekolfbaan.nl)
Muziek: Christoph & Anna Brussee
Uitnodiging: zelfontworpen en gemaakt (Philip en Marielle de Koning)

© Debby Elemans Photography

blog 1-4

© Debby Elemans Photography

© Debby Elemans Photography

© Debby Elemans Photography

© Debby Elemans Photography

blog 1-12

© Debby Elemans Photography

REACTIE ACHTERLATEN?

Marielle van der Hoek

Lieve, lieve Debby,
We hebben het vaker gezegd donderdag, maar wat ben je een kei! We voelden ons zo relaxed, en daar heb jij zeker in bijgedragen. Wat gaaf om vlak voor onze honeymoon nog een preview te krijgen. Dankjewel voor alles! We genieten nog na.
X Philip en Marielle

Weer super as always x

Mooie foto’s ! 🙂

Wauw echt super mooi, maar ook een super mooi paar de sfeer alles het klopt gewoon.

Wilma Bonninga Muah

Mooi werk Debby. Wat goed dat je zo snel al foto’s publiceert. 🙂 Groetjes Wilma.

Ohhhh Debby wat een prachtfotos. Dat orakellaantje schitterende foto met het bruidspaar. Klasse.

Klasyn van der Hoek

Lieve Debby, wat was het een mooie dag! Bedankt voor je lieve, ontspannen professionele aanwezigheid! Een dankbare ‘ moeder van de bruid’.

Ze zijn weer prachtig Debs!! sfeervol!

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography