LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

oktober 15, 2016

Bruidsfotografie Rens & Mariska

Bruidsfotografie |© Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie Rens & Mariska

Met een megadruk trouwseizoen en een paar heerlijke reportages in het buitenland achter de rug, is het nu eindelijk tijd om de foto’s van Rens en Mariska online te zetten. Zij trouwden op 20 augustus van dit jaar nadat zij eerder al bij me voor de camera stonden op het strand. Je kunt dus gerust stellen dat ze al lekker gewend waren voor de camera!


Mijn dag begon bij Mariska thuis, waar zij met haar voorbereidingen geholpen werd door haar moeder en schoonzus. Papa had zijn handen vrij en bleek een ware gastheer, zelfs een halve verbouwing van zijn woonkamer was hem niet te veel. Alles voor die mooie foto nietwaar? De opgegraven zeldzame kruikjes (…)  uit Griekenland bleven gelukkig heel;-)


Na een klein uurtje kwam Rens Mariska ophalen en reden we naar de Kralingse Plas, hoe heerlijk om daar foto’s te maken, helemaal met zo’n temperatuurtje in mijn koppie open onder een lekker zonnetje. Na de foto’s vertrokken we naar Lommerrijk waar de plechtigheid plaats zou vinden. Het werd een prachtige nautische entree, want Rens en Mariska kozen er voor om met een schattig huwelijksbootje aan te komen.


Lommerrijk bleek ook echt lommerrijk qua sfeer, mooi in het groen en een prachtig uitzicht over het water. Een ideale locatie om JA tegen elkaar te zeggen en dat deden ze dan ook volmondig! Met het belangrijkste taakje achter de rug, sneed het kersverse bruidspaar de taart aan en was het daarna tijd voor een heerlijk diner en spetterend feest!

~

Credits:

Le Chic Cards, Ed Kestens Juwelier, Witte Markies, Roka, Flavour Visagie, Carlier Banketbakker, Lommerrijk, Ambitious (DJ), Stylez Shoes

Versieringen, bloemen, aankleding heeft het bruidspaar zelf bedacht en gemaakt met hulp van Lida van Tilburg (Oost West Lifestyle)

bruidsfotografie-debby-elemans-photography-3bruidsfotografie-debby-elemans-photography-4wedding, trouwfotografie, trouwfotograaf

Bruidsfotografie |© Debby Elemans Photography

 

 

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography