LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

september 5, 2014

Bruidsfotografie Roelof en Iris | Vlaardingen

Bruidsfotografie | © Debby Elemans Photography

Bruidsfotografie Roelof en Iris | Vlaardingen

Na de bruidsfotografie van Chris en Marjolein en nog een kort maar gezellig avondje met manlief aan het strand, mocht ik vandaag naar Roelof en Iris in Vlaardingen, inmiddels bekend terrein! Roelof startte zijn dag in hun eigen huis in het centrum van Vlaardingen, waar zijn ouders Jan en Jennifer hem hielpen met zijn voorbereidingen. Een zware corsage, twee magneetjes en een veiligheidsspeld verder, toog ik naar het huis van de vader van Iris. Hier bleek het al net zo’n relaxte boel te zijn als bij Roelof en oh wat was ik vergeten wat een aanstekelijke lach Iris had! Echt heerlijk om mee te werken. Lieve schoonzus Maartje bleek niet alleen een prima ceremoniemeester maar ook een geweldige gastvrouw. Wat fijn om de dag zo welkom te beginnen.  Precies om 12.45 uur, het afgesproken tijdstip dat Roelof haar op zou halen, deed Iris haar oorbellen in en was daarmee klaar voor haar grote dag.

Na het emotionele trapmoment en het verwelkomen van de daggasten was het tijd voor de fotoshoot. En hoe leuk: Willy’s Trouwauto’s was er weer bij! Deze keer geen chauffeur Ad, maar rasechte Vlaardinger Jan bleek een meer dan prima alternatief 😉 Mijn auto kon ik laten staan omdat we terug zouden keren voor de lunch, dus ik kon me heerlijk achterover laten vallen op de bijrijdersstoel. Een rondrit door Vlaardingen met een superleuk gezelschap naast je en achterin, wat wil je nog meer?

We maakten de foto’s bij Het Hof/Oranjepark, de Julianabrug bij de haven, de Wilhelminahaven en op de terugweg was Jan zo lief om even te keren op de Deltaweg omdat ik die graffiti -voor intimi op het flitsplekje- zo toepasselijk vond.

Terug bij de broodjes was het even lekker bijkomen. Dit stel snapt het: alle tijd voor gezelligheid en geen gehaast. Ruim anderhalf uur later vertrokken we naar het stadhuis van Vlaardingen (benieuwd of Iris over de 4 eeuwen oude drempel gedragen zou worden na afloop).

De plechtigheid was zoals dit stel ook is: gezellig, humoristisch en persoonlijk. Na afloop van de ceremonie dronken we nog een borrel, waren de bitterballen bitter, de herfstblaadjes leuk speelgoed en mocht ik de bruidstaart nog even snel voor mijn vertrek op de foto zetten. Gelukkig zijn dit soort dagen weliswaar fysiek zwaar, maar krijg je er geweldige energie van om er nog een derde bruiloft achteraan te doen.

Op naar 3 van 3! Morgen naar Baarn voor het huwelijk van Martin en Marjoleine;-)

~

Credits:

Uitnodigingen: Galerie Pervelle Vlaardingen http://www.pervelle.nl/
Ringen: Juwelier Ina van ’t Hoog Vlaardingen http://www.inavanthoog.nl/
Kleding en schoenen Iris: Stephanie’s bruidsboutique Spijkenisse http://www.stephaniesbruidsboutique.nl/
Kleding en schoenen Roelof: Roka Rotterdam http://www.roka.nl/trouwpakken-rotterdam?gclid=CP7NipfrhsACFY7KtAodaykAKw
Make-up: Beautysalon Jennifer Vlaardingen http://www.beautysalonjennifer.nl/
Kapsel: Jolanda Schraal
Bloemen: Roosmarijn Bloem & Kado Vlaardingen http://www.roosmarijnbloemkado.nl/particulieren/home/
Locatie en catering: Restaurant ‘Smakelijk’ eten en drinken Vlaardingen http://www.smakelijketenendrinken.com/
Catering extra: Culinaire Slagerij Wapenaar Vlaardingen http://www.slagerijwapenaar.nl/
Taart: Banketbakkerij Molendijk Vlaardingen http://www.banketbakkerijmolendijk.nl/

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography