december 22, 2014

Bruidsreportage Eric & Emilie | Van Cappellenhuis

Blog Wedding

bruidsfotografie Eric & Emilie | ©Debby Elemans Photography

Bruidsreportage Eric & Emilie | Van Cappellenhuis

De aller aller allerlaatste bruidsreportage van dit jaar en wat was het een leuk bruidspaar!! Samen met second shooter Marlies stond ik in de lift naar de prachtige loft van Urban Residences……Eric & Emilie bleken goed voorbereid op het stormachtige weer: de foto’s maakten we gewoon binnen in dit gehuurde appartement;-)

Emilie bleek nog met haar moeder bij de kapper, maar Emilies vader en Eric vermaakten zich prima. Heerlijk relaxed zo en alle tijd om de details mooi in beeld te brengen!

Na de fotoshoot reden we naar hen thuis in Cappelle waar de rest van het gezelschap er een gezellige bende van maakte, wij een lekkere boterham kregen, Konijn Lucas eindelijk zijn favoriete dagelijkse chocoladekruidnootje naar binnen werkte en Eric nog even snel konijnhaar vrij werd gemaakt. Een klein uurtje later reden we een straat verderop naar het om de hoek gelegen Van Cappellenhuis. Ik ben er vaker geweest en echt dol op de trouwzaal daar.

Na het jawoord sneed het kersverse bruidspaar de bijzondere bruidstaart aan en schoof aan tafel voor een heerlijk lang diner. Geen groot feest, maar bijzonder sfeervol en intiem met de mensen die hen het meest dierbaar zijn. Dank jullie wel lief bruidspaar en dank je wel Marlies voor de gezelligheid!

~

Credits:

uitnodigingen: Drukkerij Mediajoenit, www.mediajoenit.nl
taart: Dunya’s Taartenatelier, www.taartenatelier.nl
Locatie: Van Cappellenhuis, www.vancappellenhuis.nl/
Catering receptie en diner: Leefgoed de Olifant, www.leefgoed.nl
Emilies Jurk: Bruidspaleis Rotterdam, www.bruidspaleis.nl

(En sorry we konden het niet laten….geef de dames krijtjes en tja…..)

hoge resolutie1-2

ADD A COMMENT

hey die ken ik! ;P

LOOKBOOK