december 12, 2014

Bruidsreportage Tim & Lianne | Jenevermuseum Schiedam

Blog Wedding

bruidsreportage Tim & Lianne | © Debby Elemans Photography

Bruidsreportage Tim & Lianne | Jenevermuseum Schiedam

De 1 na laatste bruidsreportage van dit jaar…..Tim & Lianne trouwden vandaag in een geweldige kerstsfeer in Rotterdam!

Lianne sliep vannacht in haar ouderlijk huis in Bergschenhoek, daar mocht ik mijn dag heel relaxed beginnen. Ietwat te vroeg vertrokken van huis door de zuidwesterstorm, maar daardoor alle tijd voor een heerlijk kopje koffie met paps. Lianne en haar moeder waren nog even bij de kapper, maar na een kwartiertje, een bus haarlak en vooral heel veel vrolijkheid, kwamen zij binnen.

Terwijl Lianne haar trouwjurk aandeed, kwam de rest van de familie ook aan. Een gezellige huiskamer vol!

Een half uur later belde Tim al aan en kon hij zijn prachtige Lianne onder aan de trap opwachten.

Gelukkig had dit slimme bruidspaar al over een alternatieve (binnen)locatie nagedacht om de foto’s te maken…..ik was er nog nooit geweest, maar wat een leuke plek is Het Jenevermuseum in Schiedam. Het was even schakelen om niet de geijkte, geposeerde foto’s te krijgen met al die zitjes en settings in de oude tijd, maar eenmaal aan de slag konden we niet meer stoppen. Wat een leuk stel om mee te werken en wat vliegt die tijd als je het naar je zin hebt;-)

Rond half twee vertrokken we richting Rotterdam voor het jawoord. Wat lastig parkeren door de opbouw van de mini kerstmarkt voor het stadhuis, maar dit werd binnen geweldig goed gemaakt door de prachtige versiering.

Nog een gelukje vandaag: het jawoord vond plaats in De Burgerzaal. Mijn favoriet! Geweldige kerstdecoraties en een metershoge kerstboom…..ik hou ervan.

Na de ceremonie maakten we de groepsfoto’s voor de kerstboom en als kers op de taart hadden we de binnentuin helemaal voor onszelf. Een buitenkansje, want dat maak je maar zelden mee op de vrijdagmiddag.

De taart, toost en het diner vonden aansluitend plaats in Bleiswijk bij De Retraiterie. Wat een leuke plek! En helemaal leuk met alle fakkels, verlichting en prachtige ligging aan de Zuidplas. Ik kan me voorstellen dat je als bruidspaar hoogzomer wilt trouwen op zo’n toplocatie, maar december is net zo prachtig!

Lieve Tim & Lianne, ik heb genoten van jullie en jullie daggasten!

Heel veel geluk voor de toekomst gewenst en alvast hele fijne feestdagen……

bruidsreportage | © Debby Elemans Photographybruidsreportage | © Debby Elemans Photographybruidsreportage | © Debby Elemans Photographytrouwen met kerst Rotterdam Coolsingeltrouwen met kerst Rotterdam Coolsingel

ADD A COMMENT
LOOKBOOK