COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

Corona…..wat nu?

blog

Ons uitgangspunt “Het beste in jezelf naar boven halen” betekent deze dagen vooral een gepaste afstand houden tot elkaar.

De ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus veroorzaken momenteel veel onzekerheid en onbeantwoorde vragen. Om deze reden willen wij jullie graag informeren over onze aangepaste dienstverlening.

In het belang van de gezondheid en bescherming van ons team en klanten beperken we de kans op verspreiding van het coronavirus zo goed als mogelijk. We volgen de adviezen van de Nederlandse overheid en het RIVM zorgvuldig op. We houden niet van paniek, we zijn ook niet in paniek, maar we nemen wel onze verantwoordelijkheid. Om deze reden hebben wij de volgende maatregelen genomen:

Trouwreportages

Helaas moeten een groot aantal bruiloften van het voorseizoen worden verplaatst. Indien jullie in het voorseizoen trouwen hopen wij van harte dat het voor jullie niet van toepassing is. Bruidsparen, locaties en leveranciers worden allemaal hard geraakt; het trouwseizoen staat immers net voor de deur.

Deze crisis heeft niemand kunnen voorzien en vraagt om begrip, flexibiliteit en het vinden van oplossingen. Twijfelen jullie of jullie bruiloft wel door mag gaan of willen jullie dat liever niet afwachten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij staan open voor verplaatsing van de trouwdag, dit zal vanzelfsprekend kosteloos zijn.

Bruiloftverzekering

Ongetwijfeld hebben jullie al nagedacht over een evt bruiloftverzekering. Veel verzekeringsmaatschappijen hebben hun polisvoorwaarden afgelopen maandag aangepast, weet echter dat een aantal verzekeringsmaatschappijen nog tot 3 maanden voor de trouwdatum verzekeren. Misschien toch handig om je er even in te verdiepen voor de zekerheid?

Fotoshoots

Er zullen geen boudoir en studioshoots t/m 6 april gehouden worden. Alle klanten van reeds gemaakte afspraken zullen persoonlijk door ons benaderd worden. Indien het noodzakelijk is dat deze termijn verlengd wordt, zullen wij jullie hierover zo spoedig mogelijk informeren. Strand- en familyshoots op locatie zullen wel doorgaan, mits op gepaste afstand.

Openingstijden en bereikbaarheid

Onze studio zal t/m 6 april as gesloten blijven. Intakegesprekken vinden op dit moment via Skype en Facetime plaats. Als jullie in het naseizoen trouwen is het mogelijk om het intakegesprek te verplaatsen naar een later moment.

Het coronavirus heeft ook invloed op onze dienstverlening. We hebben onze werkwijze zo goed mogelijk ingericht dat onze dienstverlening zoveel mogelijk hetzelfde blijft. Wij zijn gewoon telefonisch, via chat, app of email bereikbaar.

Bezorgdienst albumpakketten

Ook onze vervoerder neemt de nodige maatregelen. Momenteel tekent de bezorger (na toestemming aan jou te hebben gevraagd) voor ontvangst zodat er geen contact plaatsvindt tussen jou en de PostNL-bezorger.

Afspraak maken?

We hopen onze vertrouwde boudoirshoots snel weer te kunnen aanbieden, maar doen dit pas als alles weer veilig en verantwoord is. Uiteraard kunnen wij niet inschatten hoe lang dit zal duren, maar je kunt je afspraak nog steeds zelf maken via ons online boekingssysteem. We zullen je afspraak dan onder voorbehoud inplannen. Je bent dan in elk geval verzekerd van een plaatsje, we verwachten dat de beschikbare data snel volgeboekt zullen zijn.

Jouw welzijn is belangrijk voor ons. Pas goed op jezelf, houd rekening met anderen en steun elkaar. Wij hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen in onze studio!

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography