LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

november 14, 2014

Win een gesigneerd exemplaar van De Kraamhulp van Esther Verhoef!

Win een gesigneerd exemplaar van De Kraamhulp van Esther Verhoef!

De mensen die mij kennen wisten al dat ik mijn fotowerk met een prachtige baan bij de overheid combineer. Juist die combinatie van twee uitersten maakt denk ik dat de foto’s net even anders dan anders zijn.

Wat niet veel mensen weten is dat mijn functie als hulpofficier van justitie/officier van dienst binnen de Politie Eenheid Rotterdam een inspiratiebron geweest is voor de totstandkoming van de personage Miriam in het nieuwste boek van Esther Verhoef: De Kraamhulp. Een megaspannende thriller en nu ook nog eens genomineerd voor de NS publieksprijs! Esther draaide hiervoor onder andere een nachtdienst met mij mee.

Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland. Haar boeken werden meermalen genomineerd én bekroond en er zijn meer dan anderhalf miljoen exemplaren van verkocht.

Haar psychologische thrillers zijn zonder uitzondering bestsellers: van Rendez-vous (2006) zijn meer dan 320.000 exemplaren verkocht, van Close-up (2007) 340.000 exemplaren en van Alles te verliezen (2008) 270.000 exemplaren – dit boek stond zes weken onafgebroken op nummer 1 in DeBestseller60. Déjà vu(2010, 225.000 ex) kwam binnen op 1 en bleef daar 5 weken staan. Van haar eerste roman, Tegenlicht, zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht.

Het zou geweldig zijn als dit boek ook wint natuurlijk! Jullie kunnen daarbij helpen door jullie stem uit te brengen.

Als dank voor jullie stem geeft Esther twee gesigneerde exemplaren van haar boek weg en nog leuker…..ik mag ze verloten;-)

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel. Breng snel je stem uit via deze link en laat een reactie achter onder dit bericht. Je maakt dan ook nog eens kans op een jaar lang gratis boeken en een jaar lang gratis reizen met de trein. Op 19 november wordt de NS Publieksprijs bekend gemaakt en terwijl Esther dan bij de Wereld Draait Door zit zal ik twee winnaars trekken.

Stemmen kan dus nog maar tot en met 19 november!

https://nspublieksprijs.nl/boek/de-kraamhulp

Winactie! De Kraamhulp van Esther Verhoef

 

REACTIE ACHTERLATEN?

Willeke Kielenstijn

Ik wil zo’n boek wel winnen! Ik ben verzot op spannende boeken! 20 november hoop ik jarig te zijn, het zal dus een erg leuk verjaardags cadeau voor me zijn 🙂

Ik wil zo’n boek wel winnen! Ik ben verzot op spannende boeken! 20 november hoop ik jarig te zijn, het zal dus een erg leuk verjaardags cadeau voor me zijn 🙂 Dat niet alleen, ik ben ook kraamverzorgende geweest, dus dat past allemaal mooi bij elkaar 🙂

Debby Elemans Photography

Helaas…..De Kraamhulp heeft niet gewonnen, maar ik ga zoals beloofd wel de 2 namen bekend maken van de winnaars van de gesigneerde boeken! Ik heb diverse leuke positieve reacties gehad, maar slechts 2 winnaressen hielden zich aan de ‘spelregels’ door een bericht achter te laten bij het artikel danwel het bericht op Facebook…..

Dus….. Marielle Prins & Willeke Kielenstijn (Kortlever) jullie ontvangen die geweldige thriller….!

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography