It’s all about details

Detailfotografie | © Madame CoCo Photography

Ruim 300 trouwreportages, verschillende buitenland bruiloften en allerlei shoots staan op naam van de CoCo-dames Debby en Jet. Madame CoCo heeft dan ook ondanks haar prille bestaan een ruime ervaring: Debby geniet al ruim 8 jaar van het mooie vak en Jet al 15 jaar.

Een veel gestelde vraag is “Zijn huwelijken niet allemaal hetzelfde?”
Natuurlijk, in eerste instantie wel, want in bijna geen enkel draaiboek ontbreekt de voorbereiding, firstlook, reportage, ceremonie en feest. Maar….it’s all about the details! 
Details maken het verschil. Details geven sfeer. Details geven het gevoel. 

Zoveel verschillende sferen en stijlen. Alles maakt verschil! Heb je een fantastische oude boerderij als trouwlocatie, zeg je JA in het bos of pak je groots uit in een kasteel? Gaat het bruidspaar voor glitter en glamour of wordt er op blote voeten gedanst op een BoHo huwelijk?

Onze uitdaging is om jullie bij het zien van de foto’s datzelfde fijne gevoel te geven als dat jullie op de dag zelf hadden. Dat doen wij door elk detail op te merken en in beeld vangen, zelfs de allerkleinste. Want juist die details zijn tenslotte door jullie met de grootste zorg gekozen en maken jullie bruiloft tot een onvergetelijke herinnering!

Onze tip: ruim voldoende tijd in voor het vastleggen deze details als jullie sfeer en herinneringen net zo belangrijk vinden als wij…..

Menu