LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

oktober 22, 2016

Fine-Art Weddingphotography Lennart & Astrid

 
Fine Art Weddingphotography

Lennart & Astrid


En dan eindelijk de foto’s van de fantastisch, mooie, maar vooral heel erg warme dag van Lennart & Astrid!

Mijn dag startte bij Lennart, die had een makkie en kon lekker thuisblijven. Lennart bleek bij mijn aankomst al helemaal klaar te zitten in zijn boxer en sokken aan op de bank maar ik moest hem beloven deze niet online te zetten, nou vooruit;-)


Na zijn voorbereidingen waarbij hij door zijn ouders geholpen werd, reed ik een paar straten verder om bij Astrid te kijken hoe ver zij was. Daar trof ik een heerlijk rustige bruid en na een half uurtje kwam Lennart haar ophalen.

We reden met elkaar naar het Alblasserbos en maakten een lekkere bos wandeling. Ondertussen maakten we wat foto’s en na een uurtje reden we met een hongerig buikje richting lunch in het ouderlijk huis van Astrid.


Om alvast een parkeerplekje te hebben voor de deur van de trouwlocatie, reed ik wat eerder naar Het Arsenaal in Nieuwpoort. Hoe leuk om weer met beheerder Arie van den Nieuwendijk en zijn team te mogen werken.

Binnen bleek de feestzaal prachtig gestyled voor de trouwplechtigheid en was Sofie van A Spoonfull of Sugar bijna klaar met de fantastisch goud/witte Roaring Twenties Sweet Table.


Na de ceremonie sneden Astrid en Lennart de heerlijke taart aan en was het na de groepsfoto’s alweer tijd voor het diner en aansluitend het feest!

~
Credits:

Uitnodigingen: Met Inkt: letterpress studio
Ringen en sieraden: Juwelier Angelo in Gorinchem
Trouwjurk: Ladybird
Schoenen Astrid: Elsa Coloured Shoes – Rainbow club
Trouwpak en schoenen: Roka
Make-up: Le Chic Visagie
Haar: Annika Bezemer-van Houwelingen
Bloemen: Mostert bloemen in Hardinxveld-Giessendam
Ballonnen: Ballonenkoning
Taart ( sweettable): A Spoonfull of Sugar
Muziek: The blender Act

 

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography