Glamourfotografie

Glamourfotografie

glamourfotografie | Debby Elemans Photography

Een spetterende fotoreportage om jezelf of je partner te verrassen of als portfolio voor modellenwerk.

Nadat je door professioneel visagiste Susanne van Le Chic Visagie & Hairstyling in de watten bent gelegd worden verschillende foto’s in verschillende posesgemaakt.

Kortom een uitgebreide fotoshoot waarbij je een echt model voor 1 dag bent! Eng? Nee joh! Je gaat het super leuk en gezellig vinden, beloofd! Bij aankomst hebben we de bubbels al klaar staan voor je (want dat vinden we

glamourfotografie | Debby Elemans Photographyzelf ook lekker) en ga je richting de visagiehoek. Susanne is ongeveer een half uurtje met je bezig en zodra je -al dan niet met valse wimpertjes- van de stoel af hupt, heb ik de studio gereed gemaakt voor de glamourshoot.

Dat kan met een witte achtergrond zijn, maar als je de voorkeur geeft aan een zwarte, meer mysterieuze achtergrond dan kan dat natuurlijk ook.

Houdt de website en Facebook in de gaten, want we hebben meerdere aktiedagen in het jaar waarbij je extra voordelig op de foto kunt! Dit zijn zogenaamde minisessies van deze uitgebreide shoot en zeer aan te bevelen als je nog niet all the way durft;-)

glamourfotografie | Debby Elemans Photography

Menu