COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

januari 11, 2023

Het Noorderlicht zien?

Blog

// ❄️

LAPLAND

Misschien wel de mooiste reis die we ooit maakten en waarschijnlijk ook wel de leukste verjaardag ooit voor Leuke Man. Want dat we elk jaar reizen op zijn verjaardag is natuurlijk al leuk, maar wat was het daar magisch. Stil. Oneindig. Lieve mensen ontmoet. Maar vooral 24/7 een once in a lifetime gevoel. 

Al heel veel mensen hebben ons gevraagd waar wij deze mooie reis boekten en een aantal reislustige vriendjes hebben ook daadwerkelijk de stoute sneeuwschoentjes aangetrokken. Zo ook mijn collega die van de trap viel en -herstellende van een aantal gebroken ribbetjes- toch afgelopen jaarwisseling die kant op vertrok.

Gelukkig mocht ik het afgelopen jaar dagelijks wat filmpjes van hem ontvangen en zag ik ook heel veel moois voorbijkomen van reizigers die daar nu zijn. Ik volge Lapland View Lodge nog steeds en droom elke keer weer een beetje weg bij het zien van al die prachtige foto’s.

Oh ja, wij boekten bij Nordic Travel, echt een dikke aanrader! Vlucht, kleding, eten, expedities, alles was inbegrepen. Je hoefde bij wijze van spreken alleen maar je thermische ondergoed zelf te kopen en zelfs daar had ik eigenlijk wel zonder gekund. Optionele expedities zijn bij te boeken. Het eten is heerlijk, het personeel supervriendelijk en erg behulpzaam.

Anyway, wacht niet tot later of tot het niet meer kan. Doe het. Nu.

Meer info👇🏻

En nee. Ik word niet in enige vorm betaald voor deze shoutout, ik ben wel enthousiast🤭

(Wij gaan nog een keer. For sure✌🏻)

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography