LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

augustus 16, 2016

Jaco & Rosianne Weddingstationery

Blog Wedding

Voordat ik hun bruiloft mocht fotograferen mocht ik hun loveshoot foto's maken en hun weddingstationery ontwerpen. Hoe leuk om te doen!

fine-art-bruidsfotografie-debby-elemans-photography1-3


Jaco & Rosianne

In mei stonden zij nog met hun loveshoot voor mijn camera omdat ik hun weddingstationery ook zou ontwerpen, maar vandaag was het eindelijk zo ver!
Jaco en Rosianne trouwden op deze prachtige zonnige dag. Omdat ik ook hun trouwkaarten zou ontwerpen had ik de afgelopen maanden veel contact met Rosianne. Gezellig, want zo bleef ik een beetje op de hoogte van de vorderingen van hun trouwdag.


Zo wist ik dat Rosianne vooral een kleurige dag wilde en bij aankomst bij haar ouderlijk huis in Werkendam zag ik dat het met die kleuren wel goed kwam. De voortuin bleek prachtig versierd en binnen was het al even fleurig. Boven in de woning stond Rosianne al helemaal klaar in haar jurk en werd geholpen met haar voorbereidingen door haar moeder en zus.

Na ongeveer een half uurtje kwam Jaco voorrijden in zijn cabrio en reden na een kort momentje aan de voordeur weg richting Nieuwpoort.
Daar maakten we de foto’s in het stadje en zagen de daggasten na de reportage bij Het Arsenaal. Altijd zo fijn om daar te komen! Zelfs Arie zelf wilde nog wel even op de foto…

Na een kort opfrismomentje vertrokken we met een leuke oldtimer bus naar het gemeentehuis van Sliedrecht voor het jawoord en aansluitend nog even een minuutje gratis boodschappen doen in de Jumbo;-)

Binnen bleek Jaco na het eerste gangpad al op weg naar het vlees, waardoor Rosianne op haar gemak alle lekkere dingetjes ging uitzoeken. Toch wisten zij voor maar liefst 140 euro bij elkaar te sprokkelen en gingen we met een kar vol roze koeken, Smirnoff en vlees weer terug naar Nieuwpoort. Daar wachtte de Sweet Table met heerlijke taart op ons en hadden we een gezellig proostmomentje. Na een heerlijke maaltijd fotografeerde ik de receptie nog even en vertrok ik nog net voor de workshop Schots dansen naar huis. Een bruiloft fotograferen is tenslotte wel genoeg beweging;-)

~


Credits:

Uitnodigingen: Debby Elemans Photography

Ring bruid: Rikkoert Juweliers

Sieraden: Koonings Bruid & Bruidegom

Bruidsjurk: Assepoester Feestkleding

Trouwpak: ROKA

Make-up: Beauty-lounge Hanneke

Haar: Salon Capelli

Bloemen: Moods by Sarah

Bruidstaart en sweettable: Sweet Appetite

Locaties:
Raadhuis van Sliedrecht
Het Arsenaal in Nieuwpoort

Weddingstationery ontworpen voor dit bruidspaar (uitnodigingen, bedankkaarten en sluitstickers):

Weddingstationery | © Debby Elemans Photography

ADD A COMMENT
LOOKBOOK