Bruidsreportage Rotterdam/Delft eo | Peter & Elisa

Bruidsreportage Peter & Elisa

En jawel, na mijn verblijf op Curacao gaat ook het werk in Nederland -weliswaar iets kouder- gewoon door! Vandaag trouwden Peter en Elisa ten overstaan van hun gemêleerde gezelschap in het oude stadhuis van Schiedam. Zelfs de oma van Peter bleek helemaal uit China overgevlogen.

De dag begon bij het ouderlijk huis van Elisa, waar Suzanne Smit van My Touch Visagie op dat moment de laatste hand legde aan de prachtige make up van Elisa. Wat een heerlijk ontspannen sfeer daar en hoe heerlijk om je dag zo te beginnen. De foto’s namen we in Rotterdam op de Kop van Zuid bij Hotel New York, daarna een snelle lekkere lunch samen met het bruidspaar en de chauffeur van Willy’s Trouwauto’s met bubbels van het huis en hup hup hup op naar Schiedam voor het ja woord!

Daar aangekomen bleek Jo-Anne van der Lelij van Ceremoniemeesters van der Lelij de wind er al lekker onder te hebben. Wat een verademing voor de fotograaf, een (professionele) ceremoniemeester die alles uit handen neemt! Een huilend kindje tijdens het ja-woord, Jo-Anne heeft er 1 eh 2 snoepjes voor, gasten ontvangen en wegwijs maken, toezien op de strakke tijdsplanning, maar vooral: een gezellig en charismatische gastvrouw voor het gezelschap.

De rest van het programma vond plaats op de Lindenhof in Delft, wederom gastvrij ontvangen met een mooie bruidstaart, heerlijke gerechten en als afsluiting een spetterend feest met een verrassende openingsdans (hij ging toppie hoor Peter & Elisa!)
Meneer & Mevrouw Chou, dank jullie wel voor de gastvrijheid en de leuke mensen die ik mocht ontmoeten vandaag!

Debby Elemans Photography | Dok 7 | 3371 EX | Hardinxveld
+31(0)634348437 • info@debbyelemans.nl