september 24, 2014

Gratis trouwalbum (nieuwe collectie)!

Blog Nieuws

Trouwalbum

Tatarataaaaaa….we hebben een nieuwe collectie voor het gratis trouwalbum!

Er was al langere tijd vraag naar een album wat meer foto’s zou kunnen bevatten ipv het huidige album wat bij het pakket inbegrepen was.

Mijn pakketten zijn zo ingericht dat je niet teveel betaalt voor het geval je eigenlijk niet zo veel waarde hecht aan een groot album, maar het wel leuk vindt om iets tastbaars te hebben. Ik kan zeggen dat ik het ideale album heb gevonden!

Het is een stijlvol, grijs album, waarbij de bladen plat liggen (layflat). Hierdoor is het mogelijk de foto’s als het ware te laten doorlopen. De voorzijde kan voorzien worden van een foto of jullie namen (max 16 tekens).

Er gaan ongeveer 35 a 40 foto’s in die jullie zelf kiezen (20 blz). Het album zelf wordt aangetekend naar jullie verzonden, maar ophalen mag natuurlijk ook;-)

Mocht je toch liever het wat meer klassieke model hebben: de ‘oude’ albums van Palazzo (12 foto’s) zijn nog wel te verkrijgen, maar alleen nog maar op aanvraag.

Let op: het blijft mogelijk om tegen meerprijs je album te upgraden! Vraag ernaar in de studio, ik heb daar verschillende demo albums voor jullie klaar liggen om in te zien.

25 x 25 cm, 20 blz, grijze polyester cover met keuze uit foto of namen
LOOKBOOK