LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juli 1, 2017

Trouwen aan de Bergsche Plas Bergschenhoek

Bergsche Plas Bergschenhoek

Bastiaan & Sabine

Jaren geleden maakte ik een 4 generatiefoto met Sabine haar moeder, oma en haar dochter en toen wist ze al: jij maakt mijn trouwfoto’s! Nog niet samen met Bastiaan op dat moment, maar al heel zeker van haar zaak. Ik gaf haar geen ongelijk: zo’n prachtige en hartelijke vrouw doet er tenslotte ook niet lang over om een schat als Bastiaan voor zich te winnen;-)

En zo kwam het dat dit leuke koppel vorig jaar in mijn studio was om hun dag door te nemen. Dat het met de styling wel goed zou komen bleek wel uit het feit dat Sabine een lief cadeautje had meegenomen in de kleuren van haar trouwdag.

Toen ik ’s morgens vroeg bij Sabine aan kwam en zij nog lekker in de make up zat, lag er zelfs weer een cadeautje op me te wachten. Nog geen foto gemaakt en nu al in de watten gelegd worden met een prachtig Pandora armbandje met een schattig camera hangertje. Zo lief!

Mama Jeannette had al snel een lekker bakje koffie voor me en hielp me fijn om de trouwjurk klaar te hangen voor de foto’s. Een geweldige jurk van La Nova met een vleugje roze! Terwijl ik boven bezig was, werd Sabine onder handen genomen door haar bruidscrew….hoe gezellig al die kwetterende meiden:-)

Rond de middag kwam Bastiaan voor de first look en reden we naar de Bergsche Plas voor de ceremonie. Met een donker luchtje en schuine blik naar boven deden we uiteraard een paar niet-regen-dansjes. Dat zou wel goed komen!

Iris van Lovers & Creators bleek er een geweldige setting van gemaakt te hebben, tijd om te trouwen dus! Dat Fiene haar moeder zou toezingen bij het aan komen lopen vond ik al dapper, maar dat ze het zo mooi zou doen? Geweldig!

Na het jawoord was het tijd voor de bubbels en hoe lekker is het als de vader van de bruid DE importeur is van prosecco. Nog lekkerder wordt het als hij de nederlandse markt gaat veroveren met een nieuwe prosecco en alvast een paar dozen over heeft laten komen.

Ik zeg proost! Proost op de liefde en op het leven. Lieve Sabine en Bastiaan, ik wens jullie heel veel moois met jullie prachtige samengestelde gezin!

~

Credits:

Sabine: Uitnodigingen, bloemen, versieringen, ballonnen etc.

Familie restaurant Bergsche plas, Locatie en catering

Styling: Iris Roest, Lovers & Creators

Ring Sabine is gemaakt van een ring van haar overleden oma door Christine de Vogel

Jurk Sabine: La Nova

Schoenen Sabine: Emma Go

Sieraden Sabine: Swarovski

Make-up: Kristina Mouradian

Haar: Rita Mouradian

Pak en schoenen Bas: Masto mode

Jurkjes Fiene en Evy: Eigen ontwerp, gemaakt door Bei van der Meer – Wang

Kleding Jens en Tim: H&M

Taart: Shama Boparai

Sweet Table: San’s Bakery

Muziek: Live band

[pp_gallery id=”12526″ style-id=”__full-size-images__”]

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography