mei 26, 2017

Trouwen bij Abel | Rhoon

Blog Wedding

Een lekker temperatuurtje en heerlijk zonnetje zorgden voor een stralende shoot in de Rhoonse Grienden.

Trouwreportage W&S| © Debby Elemans Photography1

Trouwen bij Abel

Toen Walter en Samantha eind juni vorig jaar in mijn studio hun trouwdag met mij doornamen, begreep ik al van Samantha dat haar dochter Isabel enorm uitkeek naar de grote dag. Eindelijk mocht Isabel vandaag dan haar jurk aan! Wat een mooi gezicht was het die twee schitterende jurken naast elkaar te zien hangen, maar het gezichtje van Isabel toen ze haar jurk aan had was werkelijk prachtig!

Na een uurtje mocht Walter zijn meiden bewonderen en vertrokken we naar de Rhoonse Grienden voor de foto’s.

Een lekker temperatuurtje en heerlijk zonnetje zorgden voor een stralende shoot. Een beetje verhit en wat dorstig vertrok het bruidspaar naar hun hotel om vast in te checken. Voor mij een mooi moment om al naar Grand Café Abel te lopen en kennis te maken met de daggasten, inclusief Samantha’s Engelse familie welke speciaal voor de bruiloft was overgekomen. Na een uurtje kwam het drietal in een geweldige tuktuk aan scheuren en was het tijd voor het jawoord.

Altijd prettig om een bekende trouwambtenaar terug te zien: John Franken heette zowel het gezelschap in Abel als de familie in Canada welkom, hoe fijn die iPads met Skypeverbinding! Samantha bleek nog een mooie verrassing in petto voor Walter te hebben. Zangeres Saskia Dian Denneboom zong hem prachtig toe terwijl hij naar voren liep.

Na een mooie persoonlijke ceremonie zette Saskia Dian het nummer Happy in en dat liet dit gezelschap zich geen twee keer zeggen. Al dansend en feestend vierde het gezelschap het jawoord, ik had het nog nooit op deze manier meegemaakt maar van mij mag dit een traditie worden!

Na het aansnijden van de (heerlijke!) bruidstaart was het voor mij tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat ik nog wat foto’s van de stijlvolle tafelschikking had gemaakt.

Lieve Walter, Samantha en Isabel, geniet van elkaar en het leven!

Credits:

Uitnodigingen: Drukkerij van den Herik ’s Gravendeel 

Ringen: Mariëlle Zuidijk juwelier Oud-Beijerland

Bruidsjurk: Promesa Oud-Beijerland

Trouwpak: Roka Rotterdam 

MUAH: Henriëtte van Belle- van Gelder make-up en haar

Bloemen: Bloemen in ’t Hof Oud-Beijerland

Decoratie: Ballonnenland Dordrecht

Bruidstaart: Cakeshop Special Moments Puttershoek

Muziek: DJ Fred Dordrecht

Zangeres: Saskia Dian

Ceremoniemeesters: Arieta Pellikaan & Natasja Lubbelijkhof

[pp_gallery id=”12281″ style-id=”__full-size-images__”]

LOOKBOOK