LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

april 27, 2017

– Trouwen in Gorinchem – Karel & Mariëlle

Trouwen in Gorinchem K&M | © Debby Elemans Photography banner

Trouwen in Gorinchem | Karel & Mariëlle

Oh jee…..wat doe je als je ziek bent en een superleuk bruidspaar geboekt hebt, maar zelf niet kunt? Je collega vragen of zij hem over wil nemen omdat je weet dat ze net zo gek is op dit soort mooie momenten in het leven! Toen Marlies van Marlies Dekker Fotografie mij een alarm sms stuurde, was het na een korte blik op de agenda -want wat is nou belangrijker op woensdag dan een bruidspaar in nood- snel besloten. Na een telefoontje naar Marielle om de dag door te spreken bleef er nog maar 1 taakje over: een mooi weer dansje voor dit mooie stel.


Na een lange werkdag in Amsterdam deed die wekker om 5 uur in de morgen wel een beetje zeer, maar toen ik om 06.30 uur van een heerlijk kopje koffie in het ouderlijk huis van Marielle zat te genieten en de blauwe lucht zich al toonde was die pijn snel verdwenen.


Na de voorbereidingen van Marielle belde Karel een uurtje later aan en reden we richting Nieuwpoort om daar de eerste foto’s te maken. Een prachtig zonnetje met schilderachtig licht, dat zijn de cadeautjes op een trouwdag!


Na enige tijd probeerden een paar regendruppeltjes het gevecht te winnen, maar dat was gelukkig van korte duur. Even opwarmen voor Marielle in de auto dus en al rijdend naar de nieuwe woning van het bruidspaar in Ameide kwamen we een schitterende fruitboomgaard vol in de bloesem tegen in Tienhoven.


Een bruiloft in april, ok soms duikt de nachttemperatuur onder het vriespunt, maar als je trouwt in deze maand dan horen daar gewoon bloesems bij. Punt.


Na de fotoreportage reden we via Ameide naar Gorinchem voor het ja-woord. En hoe leuk! Lintjesregen! Niet alleen gezellige mensen aanwezig op de mooiste dag in het leven van Karel & Marielle, maar ook een historisch en feestelijk moment voor andere geluksvogels. Oh ja en om die reden vrij parkeren tot 14u, ook fijn;-)


Toen ik ja zei tegen Marlies om de foto’s te maken van dit lieve stel wist ik nog niet dat dit zo’n mooie familie was, maar wat ik ook nog niet wist was dat Anouk Schroder-Vreeswijk hun trouwambtenaar zou zijn. Wat houd ik toch van haar. Zo leuk, lief en persoonlijk als zij een ceremonie weet te maken!


Na de plechtigheid reden we voor een broodje terug naar huis en de kerkelijke inzegening. Voor mij het moment om afscheid te nemen van dit mooie koppel en richting huis te gaan.


Lieve Karel & Marielle, heel veel geluk in de toekomst en alle geluk gewenst!

 Trouwen in Gorinchem K&M | © Debby Elemans Photography 5Trouwen in Gorinchem K&M | © Debby Elemans Photography 6Trouwen in Gorinchem K&M | © Debby Elemans Photography 8Trouwen in Gorinchem K&M | © Debby Elemans Photography 9

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography