november 7, 2014

Trouwen in het buitenland!

Blog Nieuws

trouwen in het buitenland!

Trouwen in het buitenland!

 

Trouwen in het buitenland? Leek het jullie altijd al super romantisch, , maar schrikken jullie zo van de prijzen? Goed nieuws: het jonge, maar snel groeiende bedrijf Wedding International speelt hier uitstekend op in en nog leuker: ik ga met hen samenwerken op Mallorca!

Zij bieden een uniek concept aan waardoor jullie niet veel meer zullen betalen dan wanneer jullie in Nederland zouden trouwen. Zij nemen de trouwambtenaar, DJ, foto- en/of videograaf gewoon mee uit Nederland en zorgen ervoor dat jullie een prachtige en zorgeloze tijd zullen hebben daar;-) Wedding International verzorgt jullie bruiloft op luxe 5-sterren trouwlocaties in Spanje op het zon overgoten Mallorca. De locaties veelal aan het prachtige strand met de lichtblauwe zee is op een niet al te toeristische locaties zodat jullie in alle rust kunnen genieten van de onvergetelijke momenten.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om als team op elkaar ingespeeld te zijn, dit komt de foto’s echt ten goede. Ik werk graag met dezelfde leveranciers samen, simpelweg omdat je op elkaar ingespeeld bent en weet wat je aan elkaar hebt…..1 van mijn favoriete videografen zijn Daan & Rianne van Ridali. Enne…..whoop whoop laten zij nou ook tot het vaste team behoren!

(had ik al gezegd dat ik enthousiast ben hahaha?)

Klik hier voor meer informatie!

ADD A COMMENT
LOOKBOOK