LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juni 2, 2017

Trouwen in Het Oude Koetshuys

Trouwen in Het Oude Koetshuys

Sijmen en Patricia

Het is zomer in Nederland! Hoe fijn als je dan precies in deze mooie week 4 gelukkige bruidsparen hebt die elkaar het jawoord mogen geven? En extra gezellig: Denise Schilderman assisteerde me bij deze bruiloft als second shooter☺ Vorig jaar fotografeerde ik haar bruiloft nog, een ervaringsdeskundige dus!


Het zonnetje scheen al lekker toen we bij het ouderlijk huis van Patricia arriveerden. Omdat het een strak programma zou worden en Sijmen een kwartier later al aan zou bellen hadden we helaas geen tijd meer om de jurk op te hangen voor de foto. Maar he, hoe komt een bruidsjurk beter tot haar recht dan wanneer deze aangetrokken wordt door een prachtige bruid? Precies. Wat een plaatje was Patricia in haar fantastische jurk! Zelf twijfelde ze nog een beetje of Sijmen de lichte oudroze kleur wel kon waarderen, maar dat bleek allemaal voor niks toen ze de deur voor hem opende. Wat een geweldige jurk!


We reden voor de foto’s naar het Wantijpark in Dordrecht en onderweg terug naar haar ouderlijk huis stopten we nog bij het Alblasserbos voor wat foto’s met haar supercute bruidskindjes Jolijn en Joëlle.


Na deze foto’s was het tijd voor een snel broodje thuis, want een kwartiertje later vertrokken we alweer naar Het Oude Koetshuys in Oud-Alblas voor het burgerlijk huwelijk. Onderweg werden Patricia en Sijmen verrast met een ritje per paard en wagen. Het was alweer even geleden dat ik daar was, maar wat is dat toch een fantastische locatie! De groepsfoto’s maakte ik in de sfeervolle tuin van Het Koetshuys terwijl de rest van het gezelschap een drankje en wat lekkers nam.


Een uurtje en heel veel foto’s later reden we naar de Hervormde Kerk in Ottoland voor de kerkelijke inzegening. Na de dienst toog het gezelschap naar Rhoon omdat de bruidstaart bij Grand Café Abel klaarstond. Was ik daar vorige week ook al niet met ook al zo’n lekker taartje;-) ? Na nog wat groepsfoto’s was het tijd om de voetjes hoog in de lucht te gooien om verder helemaal niks meer te doen in het pinksterweekend!


Dank je wel Denise voor je hulp vandaag, je deed het fantastisch!

~
Credits:

Bruidstaart is gemaakt door Kitty
Make-up en haar: Mieke Broers van The Complete Wedding
Ringen van Rikkoert uit Schoonhoven
Uitnodigingen: Studio 02
Bloemen: Boer’n Bloemetjes, Giessenburg
DJ/muziek: voice of music

[pp_gallery id=”12574″ style-id=”__full-size-images__”]

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography