LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juli 7, 2017

Trouwen in Hotel Winselerhof Landgraaf

Hotel Winselerhof Landgraaf

Robbert & Lena

7/7/2017.  Zo’n dag waarop heel veel vrouwen en mannen elkaar het jawoord geven, maar volgens mij heeft die dag geen vrouw zo gestraald als Lena! Al vroeg in de morgen reed ik richting het uiterste puntje van Limburg, een lekkere zit met zelfs nog een klein stukje Duitsland. Zo kom je nog eens ergens….

Bij de gloednieuwe woning van Robbert en Lena aangekomen, deed een prachtige vrouw open. Je hebt van die vrouwen die zonder make-up zelfs nog een plaatje zijn en daar is Lena er 1 van! Terwijl Lena zichzelf boven nog mooier liet maken door de hairstyliste, maakte ik beneden wat foto’s van de ringen en trouwkaart die Lena al klaar gelegd had. Ondertussen druppelden diverse Russische familieleden binnen en hielp ik Lena een klein uurtje later in haar jurk.

Rond half drie kwam Robbert haar ophalen en reden we naar Hotel Winselerhof in Landgraaf. Nog nooit geweest, maar hier wil ik wel vaker komen: wat een prachtige locatie is dat!

De ceremonie vond plaats op het mooie grasveld gelegen tussen de lommerrijke bomen en wat een temperatuurtje…. Na het ja woord was het tijd voor de bubbels en de bruidstaart (jawel die was weer lekkerrrr).

Het kersverse bruidspaar bleek nog een mooie verrassing voor de familieleden en kennissen te hebben. Lena is namelijk 18 weken in verwachting van het eerste meisje van haar familie kant en dat moet natuurlijk gevierd worden. Verpakt in een leuke roze envelop met daarin een foto van hun gender announcement, verrasten zij het gezelschap. In Amerika al helemaal gewoon, maar in NL wordt het gelukkig ook steeds vaker gedaan. Zo leuk!

Na de felicitaties liepen we op het terrein rond om wat foto’s te gaan maken, met de zon mooi laag over de heide was het geweldig foto’s maken van dit mooie stel. Alles prachtig goud gekleurd en met zulke mooie mensen voor je camera doet het er helemaal niet toe dat het zweet over je rug loopt in de brandende zon….toch;-) ?

Een klein half uurtje en veel druppels verder liepen we terug naar binnen waar de tafel al gedekt was. Eerst maar eens een heel groot glas cola en nog veel meer ijsblokjes om nog even af te koelen en dan pas verder praten. Ondanks dat dit lieve stel zo attent was geweest om een bordje voor mij te reserveren, besloot ik toch maar om die terugreis te volbrengen…

Wat een heerlijke dag was dit om op terug te kijken en wat wil ik dit lieve stel graag alle goeds toe wensen voor de toekomst met de komst van hun mooie kleine meid en grote broer Levi!

~

Credits:

Bruidsmode Aphrodite Barneveld
Sieraden getuige enz DRKS
Bloemen: Habets bloemisterij Landgraaf

[pp_gallery id=”12496″ style-id=”__full-size-images__”]

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography