LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juni 17, 2017

Trouwen in de Limonaia ~Villa Augustus | Sander & Alexandra

De Limonaia ~ Villa Augustus

Sander & Alexandra

Vorige maand stonden zij al voor mijn camera in net zo’n heerlijk zonnetje als zij vandaag op hun trouwdag hadden…..Sander en Alexandra genoten met volle teugen van deze fantastische dag waarvan Sander vanaf het moment dat wij elkaar jaren geleden ontmoetten had gezegd dat ik zijn trouwfoto’s moest maken.

Om half acht was ik al bij Sander om zijn voorbereidingen bij zijn ouders vast te leggen, hun oudste Justin sliep lekker bij papa. Heerlijk in korte broek, hoe lekker kan je het hebben als bruidskindje!

Hierna reed ik naar Alexandra waar zij nog lekker in de make-up zat. Een heerlijk ontspannen sfeertje om de dag te beginnen. Jesse, de mini Freek Vonk van de familie Paans, bleek al druk op zoek naar alle kleine beestjes in de tuin.

Na de first look reden we naar de verschillende fotolocaties om uiteindelijk bij Villa Augustus even lekker te lunchen. Naomi bleek mijn assistent vandaag, hoe gezellig en handig met 2 van die wervelwindjes om ons heen!

Na een uurtje arriveerden de daggasten met een oldtimerbus en werden door het bruidspaar verrast met hun arrive per sloep. Ook het jawoord bleek niet in de planning te staan, in tegenstelling tot wat de gasten dachten, deden zij dit in de Limonaia van Villa Augustus. Wat een heerlijke plek is dat toch…..

Na een mooie ceremonie aten we de bruidstaart in de prachtige tuin en maakten daar ook de groepsfoto’s. Hierna was het tijd voor de borrel, hiervoor reden we met 30 graden op de teller richting ARA en probeerden de spelende kindjes in het zwembad waar we voorbij reden heel heel hard te negeren;-)

Bij ARA was het weer goed toeven, de Radler smaakte in elk geval prima en het diner was weer als vanouds heerlijk!

Rond half negen druppelden de eerste gasten binnen en nadat het bruidspaar een spetterende openingsdans lieten zien reed ik met gierende bandjes richting de kust om mijn verjaardag aan zee te vieren:-)

Sander, Alexandra, Justin en Jesse…..heel veel geluk en liefde in de toekomst gewenst!

~

Credits:

Haar en make up Alexandra: Renske (vriendin)
Ringen: Irena (zus Alexandra) en gekocht bij Steinberg Rotterdam
Trouwjurk: ouders Alexandra (gekocht bij Weddings Rotterdam)
Trouwpak: ouders Sander (gekocht bij Roka Rotterdam)
Bruidstaart: Op en Top (Capelle ad IJssel)
Muziek: dj’s4you
Bloemen: Bruin & Prins bloemenwinkel Zwijndrecht
Locatie 1: Villa Augustus
Locatie 2: Hotel Ara
Boot: Robert-Paul, vismaat Sander

[pp_gallery id=”12471″ style-id=”__full-size-images__”] 

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography