LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

september 6, 2015

Trouwen op Kasteel Duivenvoorde | Jos & Femke

trouwen op kasteel Duivenvoorde | © Debby Elemans Photography


Trouwen op Kasteel Duivenvoorde | Jos & Femke


Na twee weekjes rust was het afgelopen vrijdag weer tijd om te trouwen!

Deze bruiloft van Jos en Femke zou Mandy Scholten van Mandyfotografie gezellig als second shooter meegaan, wij kennen elkaar van een eerdere workshop en zij vond het leuk om eens te zien hoe ik aan het werk ga met een bruidspaar en tot mijn stijl kom.
Altijd gezellig en ik vind het zelf ook leuk om van anderen te leren;-)


Na heeeel veel regen onderweg zagen Mandy en ik elkaar op een centrale plek bij Herberg Vlietzicht waar het feest later op de dag zou plaatsvinden. Alles zag er nog aardig gesloten uit maar een volle blaas laat een vrouw alle deuren uitproberen;-) Binnen bleek een superlieve dame ook nog eens een lekker theetje en een cappuccino voor ons te hebben.
Ik wil al mijn trouwreportages zo beginnen!


In Nootdorp aangekomen stond Jos al klaar met zijn vrienden in het mannenhuis en schoten we wat foto’s van zijn voorbereidingen.

Bij Femke was het allemaal heel relaxed in het vrouwenhuis, lieve familie en vrienden zaten al lekker aan de koffie terwijl Femke zichzelf boven gereed maakte. Na het schitterende cadeau van haar moeder, een mooie ketting met hanger gemaakt van de trouwringen van haar moeder en overleden vader, belde Jos aan. Tijd voor het trapmoment! Het was dan wel even droog, maar zo’n mooie trap midden in de kamer met alle mensen erom heen is veel gezelliger;-)


De eerste foto’s maakten we op een geweldige trap in het Oostplantsoen in Delft, daarna de volgende foto’s in De Watertoren van Delft met een prachtig uitzicht, een mooie witte verdieping en een fantastisch raam….wat wil je nog meer bij slecht weer! Hierna maakten we wat foto’s bij de Oostpoort, helaas teveel regen om daar uitgebreid aan de slag te gaan maar dat liet de tijd toch niet toe. Het werd namelijk tijd om te trouwen….op naar Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten dus!


De plechtigheid werd voltrokken in de prachtige Marotzaal met de levensgrote portretten van de familie Van Wassenaer, vijf eeuwen lang de trotse eigenaren van Duivenvoorde. Na het jawoord was het tijd voor de champagne en de groepsfoto’s en omdat Femke er zooooo trots op was, reden Mandy en ik op de terugweg naar huis nog even langs Herberg Vlietzicht om haar zelfgemaakte bruidstaart nog even op de foto te zetten!


Lieve Jos & Femke, op jullie verzoek niet te veel foto’s op het blog zodat de reportage nog een verrassing blijft…..

een happy honeymoon en heel veel geluk in de toekomst gewenst!


~


Credits:

Uitnodigingen: Kaartopmaat.nl

Ringen: Van Breuning Heemskerk juweliers Pijnacker

Bruidsjurk: Bruidshoek Leiden

Visagie & Hairstyling: Le Chic Visagie & Hairstyling

Bloemen: Fleurette Nootdorp

Locatie: Kasteel Duivenvoorde Voorschoten

REACTIE ACHTERLATEN?

Wat een super foto’s. Ik ben erg nieuwsgierig naar het album.
Speciale dank voor de foto van de ketting.
Hartelijke groet
Mieke (moeder van Femke)

Wauw wat een kunstwerk. Dit is nu al gigantisch genieten. Wat zo bijzonder is, is dat deze foto’s de zelfde relaxheid uitstralen, zoals de bruiloft zelf was.

LOOKBOOK