COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

september 21, 2015

Trouwen op Mallorca | Robin & Sonja

Wedding

Wedding International


Trouwen op Mallorca | Robin & Sonja

Waarom in Nederland trouwen als je ook in het buitenland zoals op het altijd zonnige Mallorca kunt trouwen?

Wedding International maakt dat mogelijk en heeft zich gespecialiseerd in all-inclusive bruiloften naar Mallorca en Ibiza. Dat leek Robin & Sonja ook wel wat!

Afgelopen februari maakten wij kennis in mijn studio, hadden een heerlijk gezellig gesprek en en passant werden de fuchsia pumps van vorig bruidje Marjolein aan Sonja verkocht;-)

Een paar weken geleden lag er een schattig Wie is Wie boekje in mijn brievenbus, reuze handig om alvast in te neuzen om de gasten al een beetje te leren kennen. Vorige week donderdag vertrok ik samen met mijn man naar Brussel om daar het vliegtuig te pakken. Omdat ik 2 nachtjes wat kort vond hadden we er maar wat nachtjes bij geboekt om er ook meteen een soort mini vakantie van te maken. Jammer dat de NS net een spoorstaaf op de Moerdijk besloot te vervangen en wij bijna ons vliegtuig misten, maar eenmaal op Mallorcaanse bodem kregen we er zin in!  Helaas regende het flink op de palmbomen (nee he het zal toch niet), dus dat kappie van de cabrio bleef mooi nog even dicht.


In het appartement van Villa Real in Cap de Mar bleek Kevin Bleumink van Wedding International de zaken goed geregeld te hebben, toegangspassen lagen klaar en had ook nog eens een kamer met uitzicht op zee verzorgd. De volgende dag zou het voltallige gezelschap pas laat in de avond aankomen, dus we hadden nog even saampjes.


Het programma was lekker relaxed: een gezamenlijk ontbijt met alle genodigden bij het zwembad, daarna de visagie en de haartjes van Sonja en aansluitend naar Hotel Villa Italia in Port d’Antdratx voor het aantrekken van de trouwkleding. Omdat dingen altijd een beetje anders lopen op een trouwdag en dus ook op Mallorca, reden Sonja en haar twee kleine grote mannen Mats en Rens met hun lieve oppas Linda met ons mee in de cabrio (jaaaa kappie open!). Robin was nog even op pad met Kevin en zouden we bij de Villa zien. Na een broodje en het aankleden maakten we foto’s in en rondom de Villa en reden we een stuk langs de kust voor de mooie plekjes.


Ok, een beetje warm was het wel (36 graden in de schaduw), maar gelukkig stond er een lekkere fles koud water klaar bij Beachcub Mood waar de plechtigheid plaats zou vinden. Kevin, zijn echtgenote Aleksandra en gezellige babs Arjan van Panhuis waren nog druk met de voorbereidingen, maar na een klein werk wervelwindje bleek alles gereed voor het jawoord. Na een intieme ceremonie lieten Robin, Sonja, haar moeder en de kleine mannen hun grote ballonnen op aan het water voor de overleden vader van Sonja.


Hierna was het tijd voor de bubbels en het diner bij Villa Italia, de gasten reden per taxi verder en ik mocht me even opfrissen in de kamer van Robin en Sonja. Hoe heerlijk even een koude douche;-) !


Na het diner bleek Kevin zich als een ware DJ te ontpoppen en feestten we met het hele gezelschap verder in de kelder van Villa Italia. Wat een heerlijke dag met een fantastisch gezelschap en wat een eer dat ik daar deel van uit mocht maken! Ik zeg….ik wil elke maand een bruiloft op Mallorca!

error: © Debby Elemans Photography