maart 24, 2017

Trouwen in het Zalmhuis Dennis & Wendy

Wedding

Trouwen in het Zalmhuis Rotterdam D&W | © Debby Elemans Photography

Trouwen in het Zalmhuis | Dennis & Wendy

Met de Antilliaanse zon nog in de cameratas reed ik vorige week vrijdag naar Rotterdam, waar Wendy al in de make-up zat bij Cindy van Le Salon Ming. Na wat geworstel met een automatische robotstofzuiger (help! de ringen lagen op de grond om te fotograferen) ontmoette ik de lastminute videograaf Paul Helwig. Altijd leuk als een bruidspaar kiest voor een professionele videograaf, samen kun je elkaar echt versterken qua creativiteit. Ik had het al een keertje eerder meegemaakt, maar ik vond het toch wel weer heel bijzonder om een theeceremonie bij te wonen.

De eerste foto’s maakten we op de Kop van Zuid, eigenlijk was het de bedoeling dat we ook nog wat foto’s zouden schieten in De Maassilo, maar gezien het prachtige weer reden we lekker naar het Euromastpark. Hoe mooi met het prille voorjaarszonnetje en de velden boshyacintjes. Soms heb je van die cadeautjes;-)

De plechtigheid vond plaats in Het Zalmhuis, wat een heerlijke locatie is dat toch. Eerst nog even een lekker broodje voor de inmiddels hongerige maagjes en toen was het tijd voor het jawoord in de Orangerie. Omdat Wendy zwanger is hebben zij bewust gekozen voor een uitgebreid diner ipv een groot feest.

De rest van de dag werd er dan ook gedronken, gelachen, bruidstaart aangesneden, het boeket gegooid, maar vooral heel erg genoten. Ook door ons, wat is het toch fijn als je zo wordt opgenomen in het gezelschap en goed voor je gezorgd wordt!

Dennis & Wendy, heel veel geluk samen met Isabella en jullie gezinnetje gewenst!

~

Credits:

Ringen – Ed Nobel
Jurk bruid – Ti Amo
Schoenen bruid – Stylez Shoes
Kostuum bruidegom – SuitSupply
Schoenen bruidegom – Shoe Club, Rotterdam – Van den Assem
Visagie / kapsel – Le Salon Ming
Boeket en corsages – Roosmarijn Bloem & Kado
Taart – Sellicious
Locatie – Zalmhuis Capelle a/d IJssel

Videografie: Paul Helwig Trouwfilms

ADD A COMMENT
LOOKBOOK