augustus 28, 2015

Trouwfotograaf Amsterdam | Johan & Paula

Wedding

Trouwfotograaf Amsterdam | Johan & Paula


Vorig jaar ving ze het bruidsboeket op de bruiloft van Vincent & Linda, vrijdag 14 augustus gaf zij zelf het jawoord aan Johan!

Al vroeg reed ik naar het centrum van Amsterdam om mijn auto alvast bij Het Pompstation neer te zetten, de avondlocatie van het bruidspaar. Daar werd ik opgehaald door Douwe en Nathalie, om vervolgens met hen naar de vader van Paula te rijden in Zaanstad. Kom ik daar ook nog eens;-) In Zaanstad bleken Paula en Linda nog lekker in de make-up te zitten, uiteraard met een ventilatortje erbij want op zo’n zolder is het best warm met zoveel dames.

Ondertussen arriveerden de videografen Arun en Ramon. Na een half uurtje werd Paula opgehaald door Johan en reden we naar het Vondelpark voor de foto’s. Lichtgewond, want au dat ene speldje in het bruidsboeket moest mijn vinger weer vinden, daarna plat op mijn buik om het prachtige gebouw van het voormalige Filmmuseum samen met het bruidspaar en een voorbij rijdende fietser vast te leggen.

Na een rondje in het park liepen we langs de grachten naar de Westerkerk voor een mooi plaatje, hierna reden we naar Het Grachtenhuis voor de huwelijksvoltrekking. Een van de beste ceremoniemeesters ooit, Ludovic Gingnagel vond het tijd voor iets nieuws: speciaal voor zijn vriendinnetje Paula liet hij zich beedigen als trouwambtenaar en was daarvoor samen met zijn Jeffrey overgevlogen vanaf de Filipijnen. Hoe persoonlijk en wat een fijne ceremonie werd dat!

Na de ringen (keurig aangegeven door kleine Sebastiaan) en het jawoord was het tijd voor de toost, de bubbels en de rondvaartboot door de grachten van Amsterdam. Na een klein uurtje varen werden we bij Het Pompstation afgezet voor het diner en het feest.
~
Credits:
Bloemen: Mike Tims, TIMS interior design – architecture – flowers
Taart: Taart je taart, http://taartjetaart.nl/
Champagne: Vinck, www.vinckhoorn.nl/
Trouwlocatie: Het Grachtenhuis, http://www.hetgrachtenhuis.nl/nl/
Feestlocatie: Pompstation, www.pompstation.nu/
Videograaf: Arun Kumar, filmenfotoreportage.nl

trouwfotograaf Amsterdam
ADD A COMMENT

Mooie foto’s van mooie mensen…..Ja laat dat maar aan Debby over

Wauw Debby, wat een schitterende plaatjes weer!

LOOKBOOK