LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

mei 27, 2017

– Trouwen in de Arendshoeve –

 Trouwreportage J&A| © Debby Elemans Photography1Zo’n 3 jaar geleden werkte ik heel prettig samen op een bruiloft met videograaf Wim van den Hoff van Fokusz en dat was -lucky for me- wederzijds: zijn bruidspaar Jeroen en Anja zocht nog een trouwfotograaf.


Op deze bloedhete dag stonden wij dan ook vroeg samen peentjes te zweten in de salon van Annerieke (Bella Ricci in Krimpen aan de IJssel), waar we fantastisch verzorgd werden door Annerieke. Omdat het er naar uitzag dat Anja nog wel eventjes daar zat zijn we naar het ouderlijk huis van Jeroen gereden om hem zijn trouwpak te zien aantrekken.


Na een lekker kopje koffie in een prachtige tuin wilden we weleens zien wat hij aan ging trekken. Een slecht moment om er achter te komen dat de stropdas ontbreekt, maar als het dan toch een bruidegom moet overkomen dan maar deze coole Jeroen;-)

Hulptroepen onderweg naar Oger op de Kruiskade  en voorlopig even zonder stropdas verder. Terwijl de rest van het programma doorliep werd de das gevonden in een kast bij Jeroen en Anja thuis en kon Jeroen eindelijk in zijn snelle auto voor komen rijden. Even snel een dasje om en aanbellen maar.


De trouwfoto’s maakten we met hun twee prachtige meiden bij de trouwlocatie zelf (de Arendshoeve in Bergambacht) en in/op de molen. Met 37 graden in het zonnetje hoefden we ons in elk geval geen zorgen te maken of de bbq door zou gaan na de ceremonie. Na het jawoord en beide speeches van de vaders werd de taart aangesneden. De eerste schoenen werden hier en daar al uitgeschopt, maar af en toe weer aangedaan voor de groepsfoto’s. Na een afsluitende drone-groepsfoto ging de bbq aan. Heerlijk!


Dit stel bleek het begrepen te hebben, wat een relaxed programma. Na een korte pauze en opfrismoment was het tijd voor de spetterende openingsdans. Als je daar zolang op geoefend hebt als Jeroen dan moeten daar natuurlijk wel foto’s van genomen worden nietwaar?


Moe maar voldaan reed ik daarna weg van het heerlijke gezelschap, iedere keer weer glimlachend bij de gedachte aan al die poppenkast van Jeroen….

~

Credits:

Ouders: ringen bruidspaar en armbandjes dochters: Juwelier Saers (daggasten Alwin & Sascha)

Bruidstaart: Bakker de Kruijf (daggasten Peter & Monique)

Haar en make-up : Bella Ricci hair, skin & more (daggast Annerieke)

Videograaf: Fokusz http://www.fokusz.nl/ | Wim van den Hoff

Trouwauto: daggasten Martin en Eveline zijn daggast.

Ceremonie meester: Mirjam van den Boogaart-Fibbe.

Getuigen: Leon, Barry, Mirjam en Nicolet.

Schilderij op doek: Feest in Verve

[pp_gallery id=”12314″ style-id=”__full-size-images__”]

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography