LOOKBOOK
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

juli 1, 2016

Wedding Mark & Rianne

bruiloft Mark & Rianne | © Debby Elemans Photography


Wedding Mark & Rianne

En weer zo’n prachtig bruidspaar voor mijn camera! Mark en zijn vader ken ik al heel wat jaartjes omdat we collega’s zijn, zijn moeder Jacqueline is 1 van mijn grootste fans. Ik word elke keer weer helemaal blij van haar leuke reacties en mooie complimenten onder mijn foto’s. Elke fotograaf weet wat ik bedoel, daar doe je het voor!


Toen Mark bij mij in de studio kwam en ik kennismaakte met Rianne wist ik al dat het een gezellige dag zou worden. Helemaal toen zij vroegen of ik nog een goede videograaf wist. Natuurlijk! Daan en Rianne van Ridali natuurlijk! Zo stond ik het ene moment dus nog met dit leuke team op Ibiza te werken en zo stonden we een tijdje later op vrijdag 1 juli weer op Hollandse bodem lekker te keten met dit bruidspaar.


We maakten de foto’s bij Landgoed Dordwijk: het staat al jaren als slechtweer locatie in mijn boekje maar ik heb er (gelukkig?) nog nooit gebruik van hoeven te maken. Wat een parel van een locatie! Een prachtige oranjerie en heel veel groen, love it!


De plechtigheid vond plaats in het oude stadhuis van Dordrecht, ook al zo’n heerlijke plek. Na het jawoord liepen we voor een heerlijke uitgebreide lunch naar Food en Winebar Brut. Hierna reden Daan, Rianne en ik gezellig in 1 auto achter chauffeur Adri en zijn prachtige auto aan naar de Wevershoeve in Rijsoord voor de rest van het programma: een heerlijk diner en leuke band tijdens het feest!


~

Credits:

uitnodiging; Le Chic Cards  www.lechiccards.nl
Trouwjurk: La nova bruidsmode www.lanova.nl
Pak: voorwinden www.voorwinden.nl
Makeup + haar: Anouk van Emmerik (Noukstyle) www.noukstyle.nl
Bruidstaart: Patisserie Kapinga in Zwijndrecht
Ringen: circels trouwringen www.circels-trouwringen.nl
Videograaf: RiDali www.ridali.nl
Bloemen: Paula
Decoratie: Zus Manon
Locatie: Wevershoeve te Rijsoord www.wevershoeve.nl / Lunch: Brut www.ditisbrut.nl

Fotolocatie: Landgoed Dordwijk

Trouwauto (te huur): Adri Koorevaar

bruiloftbruiloftbruiloftLandgoed Dordwijkfine-art weddingphotography

Wedding Mark & RIanne | © Debby Elemans PhotographyWedding Mark & RIanne | © Debby Elemans Photography

REACTIE ACHTERLATEN?

LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography