COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

januari 10, 2017

Bruidsfotografie The Grand Martin & Anouk

Blog Wedding

Bruidsfotografie The Grand Amsterdam | Martin & Anouk


Toen Martin & Anouk mij benaderden of ik hun bruiloft vast wilde leggen, hoefde ik geen seconde na te denken: een knappe piloot en dito stewardess bij de KLM en OneLifeFilm die de bruiloft filmt. Een bruiloft uit een sprookje dus!

Nog niet helemaal opgeknapt van een longontsteking reed ik vrijdagmorgen 16 december richting IJsselstein om te starten bij Martin. Gelukkig zou uitgerekend deze bruiloft Cindy van der Heiden van Mooier Fotografie als second shooter fotograferen, helaas voor haar gaf een nog wat slaperige meneer met ijs op zijn ramen haar geen voorrang toen zij onderweg was.

Nog wat bibberend van de schrik, maar nog steeds keurig op tijd arriveerde zij wat later bij het ouderlijk huis van Martin. Daar bleken Sket en Anouk ook al gezellig aan de koffie en banketletter te zitten en werden we heerlijk in de watten gelegd door de mama van Martin.


Wat een heerlijk begin van de dag!


Na Martins voorbereidingen reden we naar Haarlem om Anouk haar jurk aan te zien trekken en arriveerde Martin een uurtje later om ten overstaan van beide ouders zijn prachtige bruid in zijn armen te nemen. Hoe heerlijk om twee warme families zo samen te zien komen en getuige te mogen zijn van zo’n eerste moment.

Ceremoniemeesters Ralph & Yvon zorgden er ondertussen voor dat alles vlekkeloos verliep en na een lekker ontspannen broodje togen we richting Schiphol voor wat foto’s bij de Polderbaan. Als je dan toch zo vaak in zo’n ding zit dan willen we daar ook een foto van of niet?

Na de korte en koude shoot reden we naar The Grand in Amsterdam voor het jawoord. Valetparking voor de fotograaf, Dirk Zeelenberg als superleuke trouwambtenaar en een heerlijk diner in het vooruitzicht, de dag werd steeds leuker;-)

De bruidstaart proefden we na het jawoord op een gezellige rondvaartboot met een stoere kapiteinsvrouw en een prachtig schouwspel van het Amsterdam Light Festival.


Hoe fantastisch is dat, trouwen in december vlak voor kerst!


Na het (inderdaad!) heerlijke diner was het tijd voor een spetterend feestje met volle dansvloer….laat dat maar aan Patrick Nobbenhuis over. Voor de openingsdans bleken Sket & Anouk weer eens aan te tonen waarom ik toch zo’n groot fan ben van hun werk: een prachtig, intiem en emotioneel document vormgegeven in een geweldige sameday edit videoclip.


Moe maar voldaan namen we aan het einde van de avond afscheid van een heerlijk gezelschap, hoe welkom hebben we ons gevoeld, hoe fantastisch was er voor ons gezorgd (dank bruidspaar, ouders en kanjers van ceremoniemeesters!) en hoe leuk was het weer om samen te werken met Sket & Anouk.


Een parel van een afsluiting van dit enerverende trouwseizoen!

(en wat waren die cakepops niet alleen superorigineel, maar ook echt heerlijk!)

Credits:

Trouwambtenaar | Dirk Zeelenberg

Second shooting | Mooier Fotografie | Cindy van der Heiden

Videografie | OneLife FILM | Anouk & Sket

MUAH | Pierôt | Silvie Stegmeijer

DJ | SKYFLY | Patrick Nobbenhuis

Locatie | Sofitel Legend The Grand

Bruidsboeket | The Floral Designers

Cakepops bride & groom| Cute as a Cake Pop(en weliswaar niet zelf gefotografeerd, maar nog wel een fotootje van de Cake Pops

omdat ik het gewoon zonde vind om ze niet te laten zien!)

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography