COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

augustus 27, 2023

Borstkanker 🎀

Borstkanker

Ik fotografeer al jaren zoveel mooie dappere vrouwen. Voor hun ziekte, tijdens of erna. Voordat ze überhaupt weten dat ze ziek zijn. Met of voor hun geliefden. Maar altijd weer die kracht en strijdbaarheid. Al die zieke vrouwen voor mijn camera, maar ook in mijn eigen dierbare omgeving maakten ze zo ontzettend veel indruk op me.

En nu heb ik het zelf. Borstkanker.

Triple negatief. Extra pech. Deze vijand gaat met grof geschut aangevallen worden want komende week loopt de chemo al mijn lijf in🥺

Ik heb gewacht met dit bericht tot ik zelf meer duidelijkheid had over mijn kansen en behandelplan. Hoe blij kun je zijn met een goede PET & MRI scan, terwijl er nog zo’n pittige tijd vol onzekerheid aankomt. Kennelijk bedoelen ze dit met je grenzen verleggen….ik ben vooral heel erg dankbaar dat ik überhaupt de kans krijg om dit gevecht aan te gaan. 

Nu sta ik zelf voor de camera. Dit zal voorlopig de laatste foto zijn die gemaakt wordt in mijn studio. Met de vrouw bij wie mijn missie ooit begon om vrouwen in hun kracht te fotograferen, mijn beste vriendin Susanne. Die zelf al zoveel meemaakte en nu over mij waakt. En natuurlijk is deze foto gemaakt door kanjer Anouk die samen met mij zoveel vrouwen in de studio hun mooiste ik liet ontdekken. 

Omdat ik voel dat ik dit moet doen. Voor alle vrouwen die tegen deze rotziekte vechten, ik wens ons een onbreekbare veerkracht en een grenzeloze vastberadenheid om te blijven strijden🙏🏻

borstkanker

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography