Boudoir fotografie

BOUDOIRFOTOGRAFIE

Ken je dat gevoel? Dat je er best mag wezen, helemaal als je op een bepaalde manier in de spiegel kijkt en een mooie pose aanneemt?

Onzeker als er iemand kijkt? Dat je hem alleen met je eigen smartphone durft te nemen?

Het kan dan fijn zijn om juist bij een vrouwelijke fotograaf jezelf (net een beetje meer) bloot te geven. Dat mag met je mooiste lingerie aan voor het boudoireffect, of brrrrr helemaal bloot voor een artistiek naaktportret.

Geloof ons, je wordt door de hele sessie heen begeleid en we laten jou zien hoe jouw mooiste blik en jouw mooiste kant belicht wordt. In het begin zal het wat ongemakkelijk voelen, maar al snel merk je echt niet meer dat je voor de camera staat. De studio is gezellig en rustig ingericht in de stijl die je van Madame CoCo mag verwachten. Alles met de bedoeling dat je je snel op je gemak zult voelen!

Zo is er onder meer een loungebankje waarop we foto’s zullen nemen, je hoeft dus niet bang te zijn dat je op een groot doek moet plaatsnemen, niet wetende hoe te staan of liggen;-)

Bij binnenkomst krijg je een lekker glaasje bubbels of iets anders wat je lekker vindt. Nadat je bent opgemaakt en je er achter bent gekomen dat het echt relaxed is in de studio, gaan we foto’s maken. Neem gerust alle setjes die je mooi vindt mee, we proberen uit wat het beste bij je past en tot zijn recht komt op de foto. Vergeet de hakken en een mooi groot wit (heren)overhemd niet…!

Stap voor stap werken we dan ook naar een moment dat je je vrij genoeg voelt om net die mooie ongedwongen maar toch intieme foto te kunnen maken. We laten je verschillende poses aannemen en samen kijken we wat het beste werkt. We laten je de gehele shoot regelmatig zien hoe het resultaat er op beeld uit ziet, want bij sommige houdingen vraag je je misschien af wat je in hemelsnaam aan het doen bent 😉

Heb je geen afgetraind lijf? Wij ook niet. We gaan je laten zien hoe prachtig je bent, je moet het alleen even durven!

Vaak horen we na afloop ‘Ben ik dat?’……

Je zult versteld staan hoe mooi je bent!

Wil je graag nog wat meer foto’s zien of liever eerst even persoonlijk of telefonisch kennismaken? Dat kan natuurlijk, stuur ons een mailtje en we beantwoorden al je vragen!

 

BIJ HET PAKKET IS INBEGREPEN:

2,5 uur boudoirsessie

professionele visagie & hairstyling

bubbels en wat lekkers erbij

boutique album van 20×15 cm, daarin ca 10-15 foto’s

Ca 25 foto’s ontvang je in hoge resolutie

online Gallery met wachtwoord beveiligd

475 EURO

Debby Elemans Photography | Dok 7 | 3371 EX | Hardinxveld
+31(0)634348437 • info@debbyelemans.nl