Chat with us, powered by LiveChat
COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

Boudoirfotografie
incl. visagie & hairstyling

Album inbegrepen

Ken je dat gevoel? Dat je er best mag wezen, helemaal als je op een bepaalde manier in de spiegel kijkt en een mooie pose aanneemt?
Onzeker als er iemand kijkt? Dat je hem alleen met je eigen smartphone durft te nemen?
Het kan dan fijn zijn om juist bij een vrouwelijke fotograaf jezelf (net een beetje meer) bloot te geven. Dat mag met je mooiste lingerie aan voor het boudoireffect,  maar een elegant naaktportret is ook mogelijk.
Geloof ons, je wordt door de hele sessie heen begeleid en we laten jou zien hoe jouw mooiste blik en jouw mooiste kant belicht wordt. De studio is gezellig en rustig ingericht: alles met de bedoeling dat je je snel op je gemak zult voelen!

Bij binnenkomst krijg je een heerlijk glaasje bubbels of iets anders wat je lekker vindt. Nadat je bent opgemaakt en je er achter bent gekomen dat het echt relaxed is in de studio, gaan we foto’s maken. Neem gerust alle setjes die je mooi vindt mee, we proberen uit wat het beste bij je past en tot zijn recht komt op de foto. Vergeet de hakken en een mooi groot wit (heren)overhemd niet…!
Stap voor stap werken we dan ook naar een moment dat je je vrij genoeg voelt om net die mooie ongedwongen maar toch intieme foto te kunnen maken. Vaak horen we na afloop ‘Ben ik dat?’…… Je zult versteld staan hoe mooi je bent!

Bij het pakket is inbegrepen
475 euro

|


2,5 uur boudoirsessie
visagie & hairstyling
2 a 3 outfit wissels
Boutique album van 20×15 cm
15 digitale hoge resolutie foto’s
Wegwerken van oneffenheden

ivm het inplannen van de visagie en hairstyling geldt een aanbetaling van 50 euro vooraf

OPTIES

|


Luxe album (+ €295€)
Extra foto’s (+ €5 p.st)
Boutiqueprints
Kalender
Afdrukken
iXXi wandbekleding
Boudoir
Liever geen make-up en hairstyling of doe je het zelf? Dat kan natuurlijk ook!
De boudoirreportage kost dan 375 euro

Wat wij aanbieden

01.

HIGHLIGHTS

|

2,5 uur boudoirsessie
2 outfit wissels
boutique album van 20×15 cm, daarin ca 10-15 foto’s
25 geretoucheerde foto’s€475

02.

UITGEBREID

|

3 uur boudoirsessie
3 outfit wissels
boutique album van 20×15 cm, daarin ca 10-15 foto’s
50 geretoucheerde foto’s
10 afdrukken in 13x18 formaat


€625

03.

COMPLEET

|

4 uur boudoirsessie
onbeperkte outfit wissels
luxe album in box van 22,5 x 15 cm, daarin ca 45 foto’s
>100 geretoucheerde foto’s
wand iXXi 60x60 cm


€895

Enkele reacties;

01
boudoir

A.

ZOOOO HAPPY!

Wat zijn mijn foto's GEWELDIG! Ik was non-stop op mijzelf aan het kicken tijdens het bekijken van de foto's;-) Ik heb naderhand een groter album besteld, want ik vond het zonde om maar 15 foto's in mijn album te hebben.

02
Boudoir

M.

IK HAD GEWOON EEN HEERLIJK WELNESS GEVOEL NA AFLOOP!

Vanmorgen onwijs blij wakker geworden. Ik had alvast wat foto’s gezien en dat liet me zien dat het ook echt goed eruit zag! ?Wat zijn jullie lieve en leuke vrouwen, zeg! Echt knap hoe jullie zo’n leuke en ontspannen sfeer weten te creëren.

03
Boudoir | © Debby Elem

S.

ONVERWACHT ONTSPANNEN

Ik vond het fantastisch!!! Super bedankt voor de gezellige avond! Ik had niet verwacht dat ik zo ontspannen de foto’s kon laten maken. Ging het op een gegeven moment écht leuk vinden!!

Bedankt voor jullie kunde, gezelligheid en de ontspannen sfeer!

Uiteindelijk vond ik alle foto’s zo mooi dat ik haast niet kon kiezen!!

04

J.

WAT EEN FANTASTISCHE FOTO'S!

Wat zijn de foto's toch fantastisch geworden, ze zijn echt heel mooi, nog steeds wel onwerkelijk om mezelf zo te zien!

05
boudoir

B.

ZELFS ONBEWERKT VOND IK ZE AL PRACHTIG

Wat een fantastische foto's!
Ik ben helemaal happy:)

06

J.

Wat zijn de foto's gaaf geworden en wat was het moeilijk om te kiezen!!
Het zijn er dan ook ook meer dan 15 geworden. Het album was ook echt geweldig!

07
Boudoir | © Debby Elem

M.

EEN ERVARING OM NOOIT TE VERGETEN

Enorm bedankt voor de bijzondere, leuke shoot. Wat ben ik onwijs blij met de foto's! Echt top! Een ervaring om nooit te vergeten. Eenmaal thuis heb ik met pijn in m'n hart mijn mooie make-up eraf gehaald. Het zat nog steeds zo mooi!

08

L.

WAT VOELDE IK ME ONTSPANNEN!

Debby, je bent een geweldige vrouw en een fantastische fotograaf! Van begin tot eind genoten en ik voelde mij meteen op mijn gemak, dat is ook zeker te zien op de foto's! Ze zijn zo gaaf geworden, dank je wel!

09

A.

BEN IK DAT??

Hi Debby,
Ik ben werkelijk overdonderd door de geweldige foto's die jij hebt gemaakt, ik kan amper geloven dat ik het zelf ben! Wat een talent heb jij en oog voor detail! Ik ben super benieuwd hoe mijn man reageert op zijn cadeau! Enorm bedankt voor de gezellige en relaxte shoot! Het resultaat is zeker terug te zien!
Zeker tot ziens!

010
Boudoir

D.

ELKE VROUW ZOU DIT MOETEN DOEN

Hoi Debby & Susanne,
Zijn reactie was wauw ... wauw... WAUW!! Echt zo jammer dat ik geen foto heb gemaakt van zijn gezicht toen ik ze liet zien! Dat zei gewoon alles;-). Hij vond het een super cadeau!. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen, de mooie foto's en het fantastische album!

Veelgestelde vragen

FAQ

01.

Waar moet ik rekening mee houden en wat trek ik aan?

Kleding? Zo min mogelijk kleding! Nee hoor, neem gerust de setjes mee waar je je mooi in voelt. Dit wil niet zeggen dat we ze allemaal gaan gebruiken maar wij kunnen je adviseren welke mooi zijn bij welke pose/achtergrond. Vergeet evt de bijpassende pumps niet;-) En als je het hebt: een leuk grootvallend wit overhemd voor de boyfriendlook!

02.

Ik zie dat de levertijd ca 6 weken bedraagt, maar ik wil mijn geliefde eerder verrassen met het cadeau.

Geen probleem! Deze verwerkingstijd heeft te maken met de levertijd van het album, dit komt uit Portugal. Om het album op tijd binnen te hebben zul je dus minimaal 6 wkn van te voren een shoot moeten doen. Vind je het niet erg om het album wat later te krijgen en heb je genoeg aan de foto's? Reken dan op ca 2 weken levertijd. Bij echte 'last minute' opdrachten kan ik ook zorgen dat ik je minimaal 2 of 3 foto's stuur die je evt in een lijst cadeau kunt doen.

03.

Ik vind het een beetje eng, mag ik iemand meenemen?

Natuurlijk! Wij vinden het belangrijk dat jij op je gemak bent. Je vriend of vriendin kan met een lekker kopje koffie of thee toekijken of ontspannen achterover leunen in 1 van de vele kussens terwijl jij hard aan het werk bent;-)

04.

Moet ik mijn make-up er van te voren afhalen?

Dat hoeft niet perse. We halen het er dan in de studio af voor je.

05.

Wordt het album opgestuurd?

Ja. Natuurlijk vinden wij het gezellig als je nog eens langskomt, maar onze klanten komen vanuit het hele land en reizen vaak ver. Wij sturen het dus naar je op, maar doen dit in een blanco verpakking zonder drukwerk, zodat aan de buitenzijde niet zichtbaar is wat er in zit.

06.

Ik zie zoveel mooie foto's, ik wil er meer dan 15!

Deze vraag staat er niet voor niets bij, je bent de enige niet;-)
Natuurlijk begrijpen wij dat....er worden zoveel gave foto's gemaakt dat het heel lastig kiezen is. Via de persoonlijke gallery is het mogelijk om extra digitale foto's te bestellen, maar ook allerlei andere mooie producten (mooie prints in een box, een kalender, kaarten etc).

07.

Kan ik ook een groter album bestellen?

In het boutique album gaan ca 10 tot 15 foto's. Wil je er toch meer dan adviseren wij je een groter album te kiezen. Speciaal voor de boudoirshoots hebben wij een mooi luxe album in een luxe box uitgekozen. Dit album heeft 20 blz en heeft een fraaie linnen cover. De meerprijs voor dit album bedraagt 295 euro, wil je tevens je naam op de voorkant dan komt daar 30 euro bij. In de studio is een demo album in te zien.

08.

Worden mijn foto's gepubliceerd?

Natuurlijk niet. Althans, nooit ongevraagd. Geen reportage is hetzelfde, maar in elke shoot zitten soms zulke pareltjes dat het kan voorkomen dat we je vragen of we 1 of meerdere foto's mogen gebruiken. Dit zal altijd in overleg met jou gaan. Desnoods zonder je gezicht of gecropped. Je maakt ons er erg blij mee, maar ook andere vrouwen die nog twijfelen of ze het wel durven;-)

CONTACT INFO

Dok 7
3371 EX Hardinxveld

KVK: 30287972 | BTW: 1895.88.780B01

IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN

Error, name is required field.
Error, please enter a valid email address.
LOOKBOOK
error: © Debby Elemans Photography