COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

maart 31, 2020

50 euro korting op je boudoirshoot

Boudoir

Koop nu je voucher

voor je boudoirshoot

en ontvang 50 euro korting!

Zoals jullie weten hebben wij onze studio vanwege de kabinetsmaatregelen tijdelijk moeten sluiten voor alle boudoirshoots. Deze maatregel geldt vooralsnog t/m 28 april a.s.

Natuurlijk gaan wij het liefst zo snel mogelijk weer aan de slag. Niet alleen omdat wij de shoots, de gezelligheid en alle powervrouwen missen…..maar ook omdat wij nog een boterhammetje willen kunnen blijven eten;-)

Tot die tijd hebben wij het volgende bedacht, waarvan wij denken dat het een WIN/WIN is!

Wij verkopen vanaf vandaag namelijk boudoirvouchers, waarmee jullie EN onze studio kunnen ondersteunen in deze rotperiode EN een aantrekkelijke korting op jullie boudoirshoot ontvangen!

Koop voor 28 april a.s. je voucher twv 775 euro voor slechts 725 euro…..dat is een korting van maar liefst 50 euro! De vouchers dienen direct betaald te worden, maar zijn in te wisselen t/m 31 december 2020.

Was je toch al van plan om een shoot bij ons te doen of twijfelde je nog?

Zijn je tranen opgedroogd na het nieuws dat je bruiloft naar volgend jaar verzet wordt en heb je toch zin om je geliefde te verrassen?

Boek dan nu je afspraak met deze leuke korting en kom dan later je bubbeltje bij ons in de studio drinken! Vermeld bij je boeking wel even of een voucher wilt kopen of zonder korting wilt boeken.

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography