COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY
Trouwreportage

Jullie gaan trouwen....gefeliciteerd!

(PSSSST TROUWEN IS ZO LEUK!)

Ik nodig jullie van harte uit om eens gezellig kennis te maken in mijn studio, misschien kan ik jullie nog helpen met de verdere invulling van jullie mooie dag. Ik denk graag met jullie mee!

Een groter album en/of meer spreads zijn mogelijk, in de studio zijn diverse demo modellen in te zien.

Complete trouwreportage
2495,- euro

Een groter album en/of meer spreads zijn mogelijk, in de studio zijn diverse demo modellen in te zien.

Liever geen album? Dat kan natuurlijk ook. Ik bespreek de mogelijkheden graag met jullie in de studio!

BIJ DIT PAKKET IS INBEGREPEN

|
6u fotografie
Luxe trouwalbum (30x20cm)
Luxe bewaarbox
> 400 foto's in hoge resolutie
Online (beveiligde) persoonlijke gallery

Extra uren a 100 euro (na 20.00 uur 125 euro)

Verras jullie geliefden

Verras jullie ouders met een cadeau dat ze erg zullen waarderen: hun eigen versie van jullie trouwalbum! Identiek aan jullie trouwalbum in vrijwel alle aspecten, alleen een slag kleiner.

Geen betere manier om 'Dank je wel' te zeggen tegen jullie getuigen dan met een kopie van jullie trouwalbum. Deze albums hebben hetzelfde ontwerp als jullie album, maar hebben een iets minder exclusieve cover en zijn zonder lay-flat binding.

Psssstt... deze albums zijn niet alleen geschikt voor getuigen. Vergeet jullie ceremoniemeester(s), broers of zussen of jullie favoriete oom of tante ook niet....;-)

OPTIES

|
Save the date kaarten
Bedankkaarten
Ouderalbums
Getuigenalbums

NOG AAN HET ORIENTEREN?

01

Maak een vrijblijvende afspraak

EN KOM GEZELLIG WAT DRINKEN

|

6u fotografie
Luxe trouwalbum (30x20cm)
Luxe bewaarbox
Hoge resolutiefoto's
Online (beveiligde) persoonlijke gallery

Extra uren zijn uiteraard mogelijk a 100 euro (na 20.00 uur 125 euro)

02

IPSUM ORNARE VEHICULA MAGNA

ELIT ULLAMCORPER

Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum morbi leo risus.

03

IPSUM ORNARE VEHICULA MAGNA

ELIT ULLAMCORPER

Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum morbi leo risus.

Enkele reacties

van lieve klanten

Waaaaaaauw Debby wat een fantastische foto's! We zijn nog steeds heerlijk aan het nagenieten en aan het bijkomen. Fantastisch gedaan met zijn allen 🤗 petje af!

wedding Nikki Beach | © Debby Elemans Photography

Destination Wedding Marbella | Rob & Veronie

Debby...Ze is echt grandioos, super professioneel, een vakidioot, lekker no nonsen, maar vooral ook een prachtig mooi mens!

Onze datum hing af van jouw beschikbaarheid, dat wisten we al jaren! En toen ik gevraagd werd, was jij de eerste die we belde, want jij moest onze dag vastleggen. En hoe... Mede dankzij jou was het schitterend, als een sprookje... En wat heb jij ons op ons mooist vastgelegd. Zo ontspannen, zo liefdevol en zo Puur...

Van onze voorbereidingen (onze pre-weddingshoot, verkennen van onze trouwlokatie, hulp waar nodig) tot de uurtjes voor onze firstlook en onze officiele trouwshoot, je hebt ons op alle vlakken ondersteund en geholpen! En zelfs toen we je zeiden dat we jou en je man ook als daggast / vrienden op onze bruiloft wilde, regelde jij gewoon de second best trouwfotograaf om onze ceremonie, borrel en feest vast te leggen!

We zijn je dankbaar voor alles wat je hebt gedaan en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Ons trouwalbum, waar we, tot we stokoud zijn, nog met heel veel plezier in terug zullen kijken...

Wij raden jou aan iedereen aan! Een hele dikke 10+

Liefs Gerard & Suus

trouwfotografie

Gerard & Suzanne

Je bent geweldig als fotograaf maar ook als mens! Bedankt voor de geweldige herinneringen die je voor ons hele leven hebt gemaakt!

Kevin & Kiora

Via onze weddingplanner waren we in contact gekomen met Debby Elemans Photography! Ondertussen stiekem al een beetje gegoogeld op Debby maar dat zag er allemaal veelbelovend uit! En niks bleek minder waar! Een aanwinst voor de mooiste dag uit ons leven! Ze is niet alleen heel goed in haar vak, maar is zoveel meer! We hadden vanaf moment 1 een klik en zelfs de gasten waren onder de indruk van haar kunnen en aanwezigheid! Toen de saxofonist in het Spaanse zonnetje ook nog een mooi nummertje pingelde zag ik zelfs bij Debby een traan. Kortom, een topvrouw met passie voor haar vak!

Destination Wedding Mallorca | Jeroen & Sophie

Lieve, lieve, lieve Debby,

Wat ben jij een topper zeg! Vanaf het begin was je zeer betrokken bij onze bruiloft. Je bent uiterst vriendelijk en professioneel. Het was een voorrecht om jou onze bruiloft te laten vastleggen. We hebben je in de meest bizarre posities gezien om de perfecte foto's te maken voor ons. Weer of geen weer. Dus we raden je niet alleen aan, we zeggen bij deze tegen iedereen: "Kijk niet verder, deze vrouw is precies wat je wilt als bruidspaar!"

Martin & Anouk

Debby maakt ontzettend mooie foto's, zoals op al haar blogs te zien is! Ze heeft een prachtige eigen stijl die ons meteen aansprak. Daarnaast is ze ook gewoon een heerlijk mens. Tijdens de shoot wist ze ons goed te sturen. Wij hadden eigenlijk geen idee wat we moesten doen haha! Daar gaat ze, op een gezellige en natuurlijke manier, goed mee om. Tijdens de rest van de dag is ze eigenlijk heel onopvallend aanwezig, maar ze ziet wel alles! Wij zouden Debby zeker aanraden!! Kijk maar eens op haar site, de foto's spreken voor zich :) Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen!!

Guido & Sarina

Een aantal jaar geleden foto’s gezien van Debby en wij waren gelijk verkocht! Als wij ooit zouden gaan trouwen, wilden wij haar als onze fotograaf. En terecht, ze heeft een grote bijdrage geleverd aan de mooiste dag van ons leven!

Debby is een gezellig en lief persoon die ongemerkt de mooiste plaatjes schiet. Ook de samenwerking met onze videograaf One Life was in één woord top! Wij zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s. Je wilt haar echt op je bruiloft hebben!

Vincent & Miressa

CONTACT

Debby Elemans Photography
Dok 7
3371 EX Hardinxveld

IS JULLIE TROUWDATUM NOG VRIJ?

Error, name is required field.
Error, please enter a valid email address.
trouwfotograaf Zuid Holland

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography