COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

Are You Ready for some Fire?

All-Inclusive Intimate Lovestory

Of je nu 10 maanden of 10 jaar samen bent, jullie liefde voor elkaar mag gevierd worden toch? Laat mij jullie liefde vastleggen tijdens een Intimate Story en versterk de liefde voor jezelf en elkaar.

975 euro 2,5 tot 4 uur sessie

Een Intimate Lovestory is voor alle stellen, mannen of vrouwen, die zeker òf minder zeker zijn over hun lichaam. Die iets te vieren hebben of altijd al zo’n shoot gewild hebben.

Net zoals een boudoirshoot geen erotische shoot betreft, heeft een Intimate Lovestory ook niets met sex te maken. Het is een intieme fotoshoot waarbij jullie liefde centraal staat en jullie gevoel voor elkaar vastgelegd wordt.

Door onze jarenlange ervaring binnen de boudoirfotografie weten wij als geen ander hoe we jullie zo esthetisch en smaakvol mogelijk laten poseren. Laat dat maar aan ons over. Genieten jullie vooral van elkaar;-)

Inclusief

Visagie en hairstyling 1x
(extra persoon a 125 euro)
Onbeperkt outfit wissels
Boutique album (20x15 cm)
15 digitale highres foto's
Onbeperkt prosecco;-)
Wegwerken van oneffenheden en desgewenst vetrolletjes

Intimate Story

Happy

Clients

Wat begon als een geintje door hem te taggen op insta bij een, door Debby geposte foto van 1 van de eerste koppel boudoir shoots.. eindige in een intieme fotoshoot met als resultaat een bizar mooi album.

Ik deed zelf al eens een boudoir shoot bij Debby. Ik sportte veel en was zo blij met mijn body dat ik dat op een mooie en sexy manier vast wilde laten leggen. In januari ‘22 was dé shoot.

Intimate story | © Debby Elemans Photography

Bas & Diana

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography