COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

augustus 4, 2023

Review koppelboudoir

Boudoir

Wat begon als een geintje door hem te taggen op insta bij een, door Debby geposte foto van 1 van de eerste koppel boudoir shoots.. eindige in een intieme fotoshoot met als resultaat een bizar mooi album.

Ik deed zelf al eens een boudoir shoot bij Debby. Ik sportte veel en was zo blij met mijn body dat ik dat op een mooie en sexy manier vast wilde laten leggen. In januari ‘22 was dé shoot.

De zenuwen die ik had duurde nog geen 3 minuten. Toen ik binnen liep hing er meteen een hele gezellige sfeer. Alsof ik Debby en Suus al jaren kenden. M’n haar en make-up werd door Suus gedaan en zat geweldig. Niet té, maar wel net even die look die elke foto zo sprekend en sexy maakte. Vervolgens de shoot, die was geweldig en verliep heel erg ontspannen, binnen no-time liep ik rond in m’n blote kont. Het album is super mooi geworden.

Begin 2023 tagde ik hem voor de gein in het bericht op insta, waarop hij reageerde met; ‘wanneer gaan we’.. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt en in Maart ‘23 was het zo ver. We waren net een jaar samen dus het was toch wel even spannend.. dachten we. Want ook deze spanning was zo verdwenen. Wat hebben we gelachen voor, na en tijdens de shoot. De shoot was heel erg intiem, het was bijna of Debby er niet bij was. Ook dit album is fantastisch geworden!

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography