COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

Ja ik maak foto’s
heel veel foto's

Zeg maar gerust een verslaving.
Probeer elke bruiloft een stukje bruidstaart te scoren. Kroel zo veel mogelijk met Einstein, een grijsblauw vogeltje met het IQ van een 4 jarige kleuter. Hou van mijn man. Zijn humor. Van niks doen aan het water. Kijk een heel Netflix seizoen achter elkaar en word niet boos op je als je me wakker maakt voor monchou-ijs en macademia's.

XOXO

Debby

PS. Einstein is niet te leen. Mijn man ook niet trouwens.

HIER WAS DE BRUIDSTAART LEKKER

Curacao
Ibiza
Mallorca

KOMENDE REIZEN

Tenerife

trouwfotograaf Debby Elemans
01

Hair & Make-up Artist

EVELIENE

Eveliene houdt enorm van het leven, in haar vrije tijd is zij graag creatief bezig en houdt van gezelligheid met vrienden. Zij gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg en ziet graag veel van de wereld.

Moeder van twee stoere zoons Ralph en Vince en al heel wat jaartjes gelukkig getrouwd.

Is zij niet in haar salon aan huis te vinden dan is zij wel aan het werk als verpleegkundige in het ziekenhuis. De combinatie samen met het werk als hairstylist en make-upartist geven haar veel energie.

02

Hair & Make-up Artist

SUSANNE

Een soulmate. Happy, lovely & beautiful.

Oh ja, ze is ook FANTASTISCH met kwastjes en make-up! Susanne kwam meer dan 10 jaar geleden ooit zelf voor een fotoshoot naar de studio en is daarna nooit meer weggegaan. Susanne is al vanaf het begin betrokken bij de boudoirshoots.

Susanne is in 2013 afgestudeerd op de Haagse en Brabantse Visagieschool locatie Breda. Dit diploma is een landelijk erkend vakdiploma ondersteund door het ANBOS.

03

Knuffelbeest met vleugeltjes

EINSTEIN

Heerlijk vogeltje met een eigen karaktertje. Slaapt 's ochtends bij ons uit in bed en krijgt massages van minimaal een half uur. Kruipt het liefst in kleding en wil minimaal 230 kusjes per dag. Is gek op kaas, walnootjes en appelpartjes.

04

Guilty Pleasure

NOTHING BOX

Na een dag hard werken is het hier heerlijk om een koud drankje met vrienden te drinken. Al meerdere pogingen tot een moestuin gedaan maar alleen de vijgenboom houdt van ons. Laten die nou erg lekker zijn in de salade met gorgonzola;-)

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography