COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

januari 22, 2023

Hoe maak je een mooie boudoirfoto

Boudoir

Wist je dat je niet veel nodig hebt om een mooie boudoirfoto te maken? Onze boudoirstudio is ingericht met een paar mooie basis settings. Zo hebben we dit bed waar we de boudoirshoot vrijwel altijd starten vanwege het mooie daglicht dat naar binnen valt. Dit geluk hebben we vooral bij de boudoirshoots in de ochtenduren, in de winter wordt het toch wel gauw donker. Dat betekent niet dat we dan minder mooie boudoirfoto’s hebben, we gebruiken dan gewoon andere settings, zoals de boudoirpose waarbij je silhouet mooi tot haar recht komt. Prachtig toch? Wanneer zien we jou?
👇🏻

boudoirstudio | © Debby Elemans Photography

Je kunt kiezen uit een shoot met of zonder visagie en hairstyling.

Wat is het verschil tussen deze twee? Eigenlijk niet zoveel. De shoot zonder visagie is dezelfde luxe boudoirshoot maar dan zonder visagie en haarstyling. Als jij het gewend bent om jezelf op te maken en graag wat meer keuze wilt uit beschikbare data, dan is dit de perfecte shoot!

silhouet boudoirfoto | © Debby Elemans Photography

Neem een kijkje in onze agenda, kies en boek vervolgens meteen je shoot, handig toch?

Wil je liever eerst meer lezen? Dat kan natuurlijk. Bekijk onze FAQ op onze boudoirpagina en krijg antwoord op al jouw vragen. Wie weet maken wij binnenkort wel een mooie boudoirfoto van jou?

Toch eerst benieuwd naar ervaringen van andere vrouwen? Lees die hier!

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography