COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

november 3, 2020

Een boudoirshoot? 5 redenen waarom niet.

Boudoir

5 redenen waarom je geen boudoirshoot moet boeken. Wij leggen je uit waarom je het mis hebt!
Een boudoirshoot? 5 redenen waarom niet!

Zo leuk! Wij mochten voor The Perfect Wedding uitleggen waarom elke vrouw een boudoirshoot zou moeten doen, lees het volledige artikel hier. Maken wij meteen even van de gelegenheid gebruik om de volgende vijf excuses te weerleggen 😉

Ik ben helemaal niet fotogeniek en voel me verschrikkelijk voor een camera. Laat staan bijna bloot.”

Wij ook niet! Maar geloof ons, we helpen je door de hele boudoirshoot sessie heen. Het merendeel van die poses kijk je zelfs niet in de camera;-)

Wij zijn twee vrouwen die het fantastisch vinden om iemands zelfvertrouwen te versterken of terug te brengen. Vrouwen te laten zien hoe mooi ze zijn, zichzelf te laten zien zoals ze zichzelf misschien al heel lang niet meer zien. Zodra je bij Anouk (Noukstyle) op de visagiestoel plaatsneemt zie je jezelf al transformeren. Anouk gaat je namelijk de mooiste versie van jezelf laten zien. Tussendoor laten we tijdens de shoot voortdurend foto’s aan je zien en krijg je veel aanwijzingen hoe je het beste kunt staan of liggen. Jij bent ons schilderijtje wat wij tot in detail perfectioneren.

Ik wil eerst nog wat kilootjes kwijt.”

Laten we over 1 ding helder zijn: niet je kledingmaat of gewicht bepaalt of jij mooi op de foto staat na een boudoirshoot. Wel je uitstraling, het mooie lichtgebruik en de speciale poses die we hanteren. Deze combinatie maakt dat jij als vrouw aantrekkelijk en mooi op de foto komt en trots en zelfvertrouwen uitstraalt. Wij willen dat elke vrouw dit minimaal 1 keer in haar leven vast laat leggen. Gewoon voor zichzelf, als duwtje in de rug als het even niet meezit of als cadeautje voor jezelf na een verbroken relatie.

Natuurlijk ben je zenuwachtig of enigszins nerveus als je eindelijk de stoute schoenen hebt aangetrokken en je shoot hebt geboekt. Een paar dagen voor de shoot wil je zelfs misschien nog wel afzeggen omdat je je afvraagt wat je in hemelsnaam gedacht hebt toen je die afspraak boekte. En oh ja, mocht je het echt nodig vinden…..wij zijn fantastisch met photoshop…..eet dus gerust meer dan een paar blaadjes sla en wees niet bang voor een opgeblazen buikje;-)

Ik ben niet zo van de sexy lingerie of de pumps.”

Nou en? Zijn boxer, een kort tshirtje, badjasje of een oversized sweater zijn ook prachtig. Het gaat erom dat jij jezelf toont op een wijze die bij je past en waar jij je sexy in voelt. Een boudoirshoot hoeft niet perse met leer, kant of naaldhakken.

Is een boudoirshoot niet ranzig en zijn mijn foto’s wel veilig?

Zodra je bij ons binnenstapt zul je zien dat die zorgen en stress echt voor niets zijn geweest. Je komt in een superfijne en gezellige ruimte (en nee, kijk maar niet op Streetview want dat ziet er echt niet uit aan de buitenkant). Een warme en smaakvolle studio waarin je volledig in de watten wordt gelegd. Dat kan met een heerlijke kop thee of koffie of bubbels als je daar aan toe bent. Zie het als een heerlijk dagje wellness! Je bent echt in goede handen bij ons en je zult merken dat je jezelf er tijdens de shoot op gaat betrappen dat je het stiekem erg leuk vindt. Je gaat in een soort rush komen van opwinding en zelfvertrouwen. De foto’s die je tussendoor al ziet helpen daar enorm bij! Benieuwd naar de studio? Kijk dan even hier voor een paar foto’s die je een impressie geven.

Enne….wat je privacy betreft, wij zijn natuurlijk enorm trots op de foto’s die we maken, maar zullen deze nooit zonder toestemming delen op social media. Jij hebt de volledige regie op evt publicatie. Onze albums worden door een professioneel vaklab gedrukt, gespecialiseerd in boudoirfotografie. Deze vakmensen zijn dus wel wat gewend;-)

Ik ben te…..(vul zelf maar in)

Wij kunnen echt 100 redenen verzinnen waarmee wij vrouwen onszelf naar beneden halen. Gewicht, leeftijd, noem het maar op. Maar boudoirfotografie over jou, je persoonlijke kracht, je lef en je vrouwelijkheid. Dat wil je toch vast laten leggen?

boudoirshoot boeken

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography