november 12, 2016

Jeroen + Sophie

Buitenland Wedding

Na de prachtige, warme dag van Shanley & Maisi mocht ik gewoon NOG een bruiloft vastleggen op Mallorca! Echt een bruiloft uit het boekje: liefde, emotie, warmte, lieve en mooie mensen, een genot om deelgenoot te mogen zijn van zo'n gezelschap. Een bruiloft in het buitenland betekent veelal dat je kritischer moet zijn in wie je uitnodigt, het ligt dan voor de hand dat enkel de mensen die het dichtst bij je staan aanwezig zijn. De sfeer wordt intiemer, emoties lijken nog intenser ervaren te worden. Ik hou er van!

Love my job!

Na de prachtige, warme dag van Shanley & Maisi mocht ik gewoon NOG een bruiloft vastleggen op Mallorca! Echt een bruiloft uit het boekje: liefde, emotie, warmte, lieve en mooie mensen, een genot om deelgenoot te mogen zijn van zo’n gezelschap.


Een bruiloft in het buitenland betekent veelal dat je kritischer moet zijn in wie je uitnodigt,

het ligt dan voor de hand dat enkel de mensen die het dichtst bij je staan aanwezig zijn. De sfeer wordt intiemer, emoties lijken nog intenser ervaren te worden. Ik hou er van!


De foto’s laten nog maar een fractie zien van het plezier wat we die dag hadden, van start tot eind hebben Susanne en ik genoten! De dag ervoor waren we al even bij Sophie zodat Susanne de proef make-up kon plaatsen. Toen was het al gezellig, maar Sophie bleek een nog grotere komiek op haar trouwdag zelf.

Wat hebben wij gelachen om deze relaxte bruid met haar bruidsmeisjes en moeders. Zowel de voorbereidingen, de ceremonie, de foto’s en het diner vonden allemaal in dezelfde villa plaats, hoe luxe wil je het hebben;-) ?

(en ja, Suus en ik hadden een heerlijk kippenvel momentje kijkend naar het gezelschap op het terras met ondergaande zon en prachtige muziek van de saxofonist!)


~

Credits:

weddingplanner: http://www.weddinginternational.nl/
Make up: http://www.lechicvisagie.nl/ (Susanne Mol-Roodhuizen)
Haar: http://www.lechicvisagie.nl/
Ceremoniemeester: Gaby Wijnhold
Ringen: Siebel Juweliers en Schaap & Citroen juweliers
Jurk: http://www.weddings.nl/
Pak: http://www.flashman.nl/
Sieraden: http://www.xsasa.nl/
Muziek: Saxofonist Wedding International

 trouwen op Mallorca

ADD A COMMENT
LOOKBOOK