COPYRIGHT © DEBBY ELEMANS PHOTOGRAPHY

oktober 17, 2016

Mallorca Wedding Emile & Lydia

Blog Buitenland Wedding

En weer zo'n heerlijk stel van Wedding International voor mijn camera! Zondag 4 september was het zover, Emile & Lydia waren al lekker een paar dagen op Mallorca toen zij elkaar het jawoord gaven. In een tropisch temperatuurtje met een gevoelstemperatuur van 40 graden was het even afzien met de foto's maken.

omslag-wedding-mallorca-debby-elemans-photography89kopie

Mallorca wedding Emile & Lydia

En weer zo’n heerlijk stel van Wedding International voor mijn camera!


Zondag 4 september was het zover, Emile & Lydia waren al lekker een paar dagen op Mallorca toen zij elkaar het jawoord gaven. In een tropisch temperatuurtje met een gevoelstemperatuur van 40 graden was het even afzien met de foto’s maken. Dat was in mei wel even anders toen wij hun loveshoot in Nederland op het strand deden;-) Toen was het al zo gezellig en nu ook nog lekker op een zonnig eilandje!

Speciaal voor hun gasten hadden Emile en Lydia het mooie glossy weddingmagazine laten maken met daarin hun loveshoot foto’s, het programma en wist u datjes van het eiland. Ook hun uitnodigingen mocht ik maken zodat hun weddingstationery helemaal in dezelfde stijl werd. Eigenlijk was maar 1 ding echt belangrijk voor dit lieve stel: het mocht hun gasten aan niets ontbreken, met vooral veel liefde en plezier met elkaar!


De plechtigheid werd voltrokken door Arian van Panhuis, de vader van Lydia zegende het huwelijk aansluitend in. Hoeveel mooier en persoonlijker kan je je trouwdag maken?

Na de receptie maakten we nog wat foto’s bij de zee om daarna heerlijk aan tafel te gaan!


Lieve Emile & Lydia, ik hoop jullie snel weer te zien!

 

 

This function has been disabled for Debby Elemans Photography.

error: © Debby Elemans Photography